kozan.gr: Επιστολή γονέων στο kozan.gr: “Ακατανόητη η απόφαση ακύρωσης των εκδηλώσεων της μικρής αποκριάς, απογοητεύοντας τα μικρά παιδιά”

12 Φεβρουαρίου 2018
13:05

Με μια ακατανόητη απόφαση ακυρώθηκαν οι εκδηλώσεις της μικρής αποκριάς, απογοητεύοντας τα μικρά παιδιά που με χαρά, προσμονή και προετοιμασίες εβδομάδων περίμεναν αυτήν την μέρα.

Δεδομένου των σχετικά ανεκτών καιρικών συνθηκών (κι αν δεν έχουμε παρελάσει με χιόνια, βροχές και κρύα) και της προσέλευσης πολλών ξένων επισκεπτών αλλά και της τοπικής κοινωνίας, ας μας πουν οι ιθύνοντες με ποια λογική προέβησαν σ΄ αυτήν τους την απόφαση? Άλλωστε το αν θα βγουν τα παιδιά έξω με το κρύο, είναι μία απόφαση που βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους γονείς οι οποίοι έχουν και την ευθύνη, ενώ δουλειά των τοπικών αρχών είναι η οργάνωση και η απρόσκοπτη διενέργεια των εκδηλώσεων.

Άραγε αν αντί του μικρού καρνάβαλου ήταν κάποιο άλλο έθιμο (λόγου χάρη Μωμόγεροι, Λαζαρίνες ) θα προέβαιναν στην ίδια απόφαση?

Τα έθιμα και οι παραδόσεις είναι για να τα διατηρούμε και να τα προβάλουμε όχι για να τα παρεμποδίζουμε.

Κοζανίτες γονείς

27 σχόλια

  • Αν είχε έναν πόντο χιόνι ή 2 βαθμούς Κελσίου και ήταν καθημερινή μέρα θα κάνατε επανάσταση γιατί δεν έκλεισαν τα σχολεία όμως! Τώρα για τον Καρνάβαλο πρώτοι στις παρατηρήσεις οτι οι συνθήκες είναι “ανεκτές”.

    • ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ΠΕΡΥΣΙ Η ΦΤΑΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΟΜΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ

  • Τελικά ας αποφασίσουν οι γονείς,
    Είναι ευαίσθητα στο κρύο τα βλαστάρια τους ή οχι;
    Γιατί με το κλείσιμο των σχολείων αλλά λένε..

  • Για ακόμη μια φορά ύπνος βαθείς ο Δημος Κοζάνης κ φυσικά ο Δήμαρχος γρήγορα στα σπίτια τους αποκρια θέλουμε όπως ήταν πάντα δεν μπορούν ν μας τξν αλλάξουν

  • Κοζανίτες γονείς,
    Πραγματικά δεν ξέρω ποιους γονείς εκπροσωπείτε με αυτή σας την επιστολή. Θεωρώ ότι για πρώτη ίσως φορά, λήφθηκε εγκαίρως απόφαση από το Δήμο Κοζάνης με σκοπό να προστατέψει τα παιδιά από τις «ανεκτές», όπως εσείς χαρακτηρίζετε, καιρικές συνθήκες των 0°C. Προφανώς αγνοείτε ότι στις εκδηλώσεις αυτές συμμετέχουν παιδιά από 4 έως 15 ετών, τα οποία πρέπει να προετοιμαστούν και να οργανωθούν από πολύ νωρίς το πρωί, μιας και δε διαμένουν όλα στην πόλη της Κοζάνης. Μία τέτοια απόφαση λοιπόν σαφώς και δε βαραίνει μόνο τους γονείς αλλά αποτελεί μέρος μιας καλά οργανωμένης εκδήλωσης. Επίσης θα ήθελα να μου βρείτε ένα βάσιμο λόγω για τον οποίο ο Δήμος θα επιθυμούσε με δόλο να ακυρώσει τη διεξαγωγή μια τόσο όμορφης παιδικής εκδήλωσης, που μόνο προς όφελός του θα μπορούσε να λειτουργήσει……
    Θέλοντας να σας προλάβω, ουδεμία σχέση έχω ούτε και είχα με το Δήμο Κοζάνης, παρά μόνο ως πολίτης και μητέρα δύο εκ των παιδιών που θα συμμετείχαν στην εκδήλωσή του….

    • αν τα δικα σου παιδια κρυωναν ασ μην τα εβγαζεσ
      τα δικα μου εκλαιγαν ολη μερα και μην εισαι στημενη γιατι ειχε 5 βαθμουσ και μικρη ηλιοφανεια στις 11 και 30 φιλη μου
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΛΜΙΑ

  • Τα καρναβαλια ειναι για τους μικρους μας φιλους.Αυτοι κατι καταλαβαν λαθος νομιζουν η αποκρια ειναι μονο για τους μεγαλους.

  • Το Κοζανίτες γονείς είναι όπως λέμε “μασκοφόρος εκδικητής”;;;
    Α ρε Δήμαρχε, πάλι το κάνατε το θαύμα σας. Δεν χιόνισε φέτος να έχετε γκρίνιες για τα σχολεία, βρήκατε άλλο θέμα. Γονείς… Δεν είναι ευχαριστημένοι ποτέ και με τίποτα. Αν γινόταν η εκδήλωση θα είχαμε καταγγελίες, για τους ανευθυνους που δεν σκέφτονται τα παιδιά κλπ κλπ κλπ…

  • ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ (μπαράκια).ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΠΥΡΑ7€;;;;;;;;;ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ;;;;;;;;

  • Ο,τι καλυτερο αυτοι οι Κοζανιτες γονεις, ουτε ο ζορρο τετοιο μενος. νταξ ο μικρος γιωργακης κ η μικρη αννουλα γκρινιαξαν λιγο παραπανω. βαλτε τους κανα ντιβιντι παντε τα σε τιποτα φιλους τους κ ολα μελι-γαλα. παιδια ειναι στην τελικη δεν εγινε κ τιποτα που εχασαν τις κακο-οργανωμενες φιεστες του δημου. οσο για τους γονεις εχει κ αλλες μερες φανους κ μπρε-μπρε μην σκιαζεστε!αιντε ριξας τωρα!!!
    Α!ΑΡΚΟΥ-ΔΕΗ-ΔΕΣ

    • Άσε φίλε ζούμε σε χούντα. Απαγορεύτηκε δια ροπάλου να πάρουμε τα παιδιά μας και να τα βάλουμε να κατέβουν την Παύλου Μελά ντυμένα spiderman. Πρόκειται για κατάλυση κάθε δημοκρατικού θεσμού. Ελικόπτερο θα τους μαζέψει στον Δήμο.

      Να κάνουμε ένα συλλαλητήριο παιδιών να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Την επόμενη Κυριακή, κλειστοί οι φανοί, διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο.

  • Οντως και μενα παραξενο μου φαινεται που η επιστολη ειναι ανυπογραφη!!!Γιατι οι Κοζανιτες γονεις που την εστειλαν δεν εγραψαν τα ονοματα τους?Μαλλον δημοσιευθηκε για να δημιουργηθουν εντυπωσεις!!!!

  • Ίσως ήθελαν να δουν live τους μωμογερους στην Μελβούρνη και αδραξαν την ευκαιρία να ακυρωσουν την παιδική παρέλαση…Εντωμεταξυ ο καιρός θύμιζε μια καλή μέρα Φεβρουαρίου για την περιοχή… Ένα λιγότερο πρόβλημα να ασχολούνται… Ως εκεί μπορούν…
    Βέβαια στην ταχύτητα με την οποία απαντούν στα site σε οποιαδήποτε σχόλιο τους κρίνει παίρνουν άριστα! Βρε, μπας και έχουν γραφείο να ασχολείται αποκλειστικά με το επικοινωνιακο;… Δεν το πιστεύω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.