kozan.gr: Δυστυχώς κατέληξε ο 52χρονος ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του νωρίτερα στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Κοζάνης

14 Φεβρουαρίου 2018
16:00

Δυστυχώς κατέληξε ο 52χρονος (Σ.Θ.) ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του νωρίτερα στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Κοζάνης (διαβάστε εδώ τι συνέβη). Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον ανατάξουν, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

13 σχόλια

  • Αν υπηρχαν αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτες σε διάφορους χώρους όπως γήπεδο, πλατεία κλπ θα σώζονταν ζωες…. Δυστυχώς η τοπική αυτοδιοίκηση ξέρει να επενδύει μονο σε κρασιά και κιχια….
    ΚΡΙΜΑ

  • Ο Δήμος μας έχει δυστυχώς άλλες ασχολίες. Να πραγματοποιεί χορούς για τους εργαζόμενους κι έναν συνοδό δωρεάν. Για τα πανηγύρια δηλαδή είμαστε πρώτοι και καλύτεροι. Με τους απινιδωτές σε δημόσιους χώρους θα ασχολείται?

  • κατι απινιδωτες που θα εβαζε ο γιαννακιδης και με ανακοινωση του ως υγεια αντιπεριφεριαεχης τι εγινανα ρε παιδια μπας και μπηκαν και που
    ερωτηση γαι να μαθουμε

  • Και οταν -αν μπουν ποτε απινιδωτές, καποιος καλοβουλος ανθρωπος παλι κατι θα σχολιασει…. πως ολες ειδησεις καταληγουν να εχουν κατηγορίες εναντιον πολιτικων προσωπων δεν το καταλαβαινω…. (δεν καταγομαι απο την περιοχη κ δεν εχω συμφερον απο κανέναν-να μην παρεξηγηθώ). Κανονικα τα σχόλια θα έπρεπε να ειναι τι θα μπορουσαμε να κάνουμε εμεις οι ιδιοι για αυτο. Να έχουμε εναν πιο υγιεινο τροπο ζωης, να μάθουμε πρωτες βοηθειες κτλ. Οταν αλλαξουμε τους εαυτούληδες μας, τοτε ισως παμε μπροστα. Υ.Γ. συνηθως τετοιες περιπτώσεις αιφνιδιων θανάτων (περα απο ισχαιμικά επεισόδια) οφειλονται σε ραγεθεντα ανευρυσματα και ακομα κ.με απεινιδωτη η κατάσταση ειναι μη αναστρεψιμη….

    • ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ……ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ , ΠΟΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ
      http://www.fire.gr/?p=4942

      • ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ……ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ , ΠΟΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ

  • Ολοι οι ειδικοι εδω μαζευτηκατε.
    Απινιδωτες λεει ο αλλος σε δημοσιους χωρους.
    Πολυ ρομαντικα ολα αυτα ρε παιδια αλλα ΜΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΑ.
    Παντε 100 μετρα παραπανω να δειτε το χαλι στο ανοικτο θεατρο της πολης. Για ποιους απινιδωτες μιλατε, που το πρωι θα τους εγκαταστησουν και το βραδυ θα τους καταστρεψουν?
    Κι αν υπηρχε απινιδωτης ποιος μπορει να τον χειριστει με ασφαλεια? Και με ποιες γνωσεις εννοώντας οτι αν η καταρευση καποιου δεν οφειλεται σε καρδιακο επεισοδιο τοτε μηπως τον σκοτωσουμε πανω στον πανικο και την αγνοια μας?
    Ο πατερας μου κατερευσε πχ λογω εγκεφαλικου ανευρισματος. Βεβαια κατελειξε μετα απο μηνες νοσηλειας, αλλα θα μπορουσε ανετα να φυγει εκεινη τη στιγμη αν ο οποιοσδηποτε του εκανε ηλεκτροσοκ υποψιαζομενος καρδιακο επεισοδιο.
    Ο ανθρωπος ηταν απλα ατυχος.
    Θερμα συλλυπητηρια.

    • ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΕΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ

  • το μηχάνημα ειναι αυτόματο που σημαίνει ότι κανει ολη την δουλειά μόνο του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το συνδέσεις στο ανθρώπινο σώμα και να ακολουθείς τις φωνητικές οδηγίες. κανενα περιθώριο λάθους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.