kozan.gr: Η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, Πολιτική Αγωγή, στην υπόθεση του Δημοσθένη Κουπτσίδη

15 Φεβρουαρίου 2018
10:17

Στις 15 Μαρτίου 2018, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Κοζάνη, πρόκειται να εκδικαστεί η υπόθεση του Δημοσθένη Κουπτσίδη (πρώην Νομάρχη Γρεβενών) και του Δ. Σ. (Εργολήπτη Δημοσίων Έργων) για ζημία που προκάλεσαν στην περιουσία άλλου, σύμφωνα με το Αριθ. 114/2017 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας. Με την Αριθμ. 1/30-01-2018 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (επιτροπή που συμμετέχουν Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου) εγκρίθηκε ομόφωνα η νομική εκπροσώπηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της δίκης. Η υπόθεση αφορά έξι (6) έργα της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών, έτους 2008, που σύμφωνα με το βούλευμα είχαν ως αποτέλεσμα το Δημόσιο να ζημιωθεί έως 41.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Kozan.gr, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, στην τελευταία συνεδρίαση στις 13/2, έλαβε κατά πλειοψηφία την απόφαση να ορισθεί ως δικηγόρος η Αθανασία Βακωνάκη, για την νομική εκπροσώπηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ως Πολιτική Αγωγή. Ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του Θ. Καρυπίδη, Κ. Καναβός δεν ψήφισε το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας πως η πολιτική ζωή της χώρας δεν πρέπει να ποινικοποιείται και πως το θέμα επιμελούνται – εδώ και αρκετά χρόνια – τα δικαστήρια,  καταλήγοντας στο συμπέρασμα, πως ο ίδιος δεν πρόκειται να υποκαταστήσει τις δικαστικές αρχές.

kozan.gr

2 σχόλια

  • Καληνύχτα Κεμάλ. Αυτός ο κόσμος ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. Δίωξη για 41.000 ευρώ! Όλη η χώρα ένα απέραντο δικαστήριο! Αν όμως αθωωθεί ο π. Δήμαρχος? Αν! Τι θα απαντήσει η περιφέρεια. Θα πάει στην Δικαιοσύνη και άλλες παλιές υποθέσεις; Όπως π. χ. την αποναρκοθετηση του Γράμμου; Να έχουν και δουλειά οι δικηγόροι.

    • Η αποναρκοθέτηση του Γράμμου έπρεπε να έχει φτάσει στα δικαστήρια εδώ και πολύ καιρό…. Και δεν είναι και αναγκαία η παράσταση πολιτικής αγωγής….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.