H Αθλητική Ένωση Κοζάνης εκφράζει την βαθιά λύπη όλων των μελών του συλλόγου για τον αδόκητο χαμό του Θεόδωρου Σεμερτζίδη σε ηλικία μόλις 52 ετών

15 Φεβρουαρίου 2018
14:59

H Αθλητική Ένωση Κοζάνης εκφράζει την βαθιά λύπη όλων των μελών του συλλόγου για τον αδόκητο χαμό του Θεόδωρου Σεμερτζίδη σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Ο Θόδωρος Σεμερτζίδης, με καταγωγή από την Ξηρολίμνη, ήρθε ως ποδοσφαιριστής στην Α.Ε. Κοζάνης το 1993 από τον Ερμή Κοζάνης κι αγωνίστηκε για πέντε συνεχόμενα χρόνια έως το 1998 όταν κρέμασε τα παπούτσια του.

Αργότερα υπηρέτησε την Α.Ε. Κοζάνης ως μέλος του Δ.Σ. για αρκετά χρόνια ενώ μέχρι πρόσφατα πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως λογιστής αφιλοκερδώς στον σύλλογο.

Ο Θόδωρος Σεμερτζίδης ήταν ένας άνθρωπος του αθλητισμού, πάντα ήρεμος, χαμηλών τόνων, με διάθεση για προσφορά, ένας πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Θα μας λείψεις Θόδωρε. Καλό παράδεισο.

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Κοζάνης

8 σχόλια

  • Ηταν ενα σεμνο και σοβαρο παιδι. Ευγενης,της προσφορας για ολους .Σπανιος Ανθρωπος. Μακαρι να κρατουσε κατι και για τον εαυτο του. Καλο Παραδεισο Θοδωρε, παραδειγμα ηθους. Καλη δυναμη στους δικους σου που στα γεραματα ανημποροι καλουνται να σηκωσουν το Σταυρο του αδοκητου χαμου σου.

  • ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ ΘΟΔΩΡΗ

  • Σήμερα η κρύα γη της Ξηρολίμνης υποδέχτηκε έναν επίγειο άγγελό της…Ευχή, η λάμψη του πνεύματός του να γίνει φάρος στη ζωή και το μυαλό πολλών…Αδαμάντινε Θόδωρε θα μου λείψεις..

  • Σήμερα η κρύα γη της Ξηρολίμνης υποδέχτηκε έναν επίγειο άγγελό της…Ευχή, η λάμψη του πνεύματός του να γίνει φάρος στη ζωή και το μυαλό πολλών…Αδαμάντινε Θόδωρε θα μου λείψεις..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.