kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση γευσιγνωσίας και οινοποσίας, του ΕΒΕ Κοζάνης, με τοπικά προϊόντα στην κεντρική πλατεία της πόλης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

16 Φεβρουαρίου 2018
18:38

Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετέχοντας για μια ακόμα φορά στην «Κοζανίτικη Αποκριά» διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου 2018 εκδήλωση γευσιγνωσίας και οινοποσίας με τοπικά προϊόντα στην κεντρική πλατεία της πόλης. Τοπικοί καταξιωμένοι αρχιμάγειρες «Σεφ» μαγείρεψαν επί τόπου αποκλειστικά με προϊόντα που παράγουν οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών της περιοχής μας και παρουσίασαν ενώπιον του κοινού παραδοσιακές συνταγές των ημερών που θα προσφερθούν στο κοινό με συνοδεία εκλεκτών οίνων και τσίπουρου.

14 σχόλια

  • Μεγάλη αποτυχία ή μάλλον μεγάλη δυσφήμηση των προϊόντων μας!!!!
    Προϊόντα που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και παράλληλα μας κάνουν γνωστούς δεν είναι δυνατόν να προβάλλονται με αυτόν τον τρόπο και σε 20 ανθρώπους.

  • Κοσμοσυρροή, λαοθάλασσα (20 άτομα) πιο πολύ κόσμο κι από το συλλαλητήριο είχε. Ανάπτυξη παντού. Η νέα διοίκηση του ΕΒΕ δεν αστειεύεται

  • αντί να ασχολείστε με τέτοιου τύπου εκδηλώσεις κ.Σαρρή δεν ασχολείστε καλύτερα με τίποτα σοβαρότερο? φίλος μου ήρθε να φτιάξει νέα εταιρεία στο ΕΒΕ και του είπαν σε 10 μέρες και πήγε σε άλλο ΕΒΕ και την έκανε σε 2 μέρες.

  • Άκρως αποτυχημένη εκδήλωση. Συγχαρητήρια στον κ. Σαρρη για την στήριξη αυτής της προσπάθειας. Άραγε ήταν, τουλάχιστον, η διοίκηση εκεί;

    • Προχειρότητα, ανοργάνωτη εκδήλωση, θα πληρωθεί ο ανάδοχός? Αυτά είναι τα στανταρτς του επιμηλητηρίου? Και τα προϊόντα προσφορά των επαγγελματιών

  • Οι χαμενοι των εκλογών επιναν καφε στο ερμιονιο και κοροιδεβαν την αποτυχημενη εκδηλωση που δεν τραβηξε το ενδιαφερον ουτε των περαστικων. Οσο εχουμε καρεκλες πρωτη μουρη και πρωτοι στις επιτροπες και στα σχετικα. Μολις χαθει η καρεκλα δυναμιτιζουμε τα παντα . Restart Kozani στα αζητητα – Αντε γεια

  • Όμορφη εκδήλωση οι τρεις ήταν εκεί , ο κούκος έλειπε … Έτσι γίνεται όταν η Κοζάνη δεν υπολογίζεται στα έργα της σημερινής διοίκησης . Η πτολεμαιδα να είναι καλά !

  • Σαρρη παραιτήσου φίλε.
    Δεν κανεις για προεδρος.
    Θέλει κότσια η θέση αυτή και δεν τα έχεις…
    Κάναμε λάθος που σε εμπιστευτήκαμε.
    Ευκαιρία με την ένσταση να την κανεις….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.