Γ΄ 3ος όμιλος (20η Αγωνιστική): «Αντέχει» ακόμη ο Φούφας στην κορυφή. Ήττα και μπελάδες για ΑΕΠ

17 Φεβρουαρίου 2018
18:23

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Μακεδονικός Φούφα, παρά την ισοπαλία που παραχώρησε απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας με σκορ 1-1. Η ΑΕΠ έχασε με 1-0 στη Λευκίμμη και έτσι πέρασε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ισόπαλο αναδείχτηκε και το Αμύνταιο στην Λευκάδα με τον Πανλευκάδιο.

(20η Αγωνιστική):

ΑΕ Λευκίμμης-ΑΕΠ Καραγιαννίων  1-0
Δόξα Κρανούλας-Θεσπρωτός  2-0
Μακεδονικός Φούφα-Τηλυκράτης Λευκάδας  1-1
Καστοριά-Νέος Αμφίλοχος 0-3 α.α.
Πανλευκάδιος-Ερμής Αμυνταίου  1-1
Εθνικός Φιλιππιάδας-Σκουφάς Κομποτίου  0-0

Ρεπό: Αστέρας Παραποτάμου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 20 ΑΓΩΝΕΣ

Μακεδονικός Φούφα 37

Τηλυκράτης  36

Ερμής Αμυνταίου 35

ΑΕ Λευκίμμης  34

Νέος Αμφίλοχος 34

Θεσπρωτός  28

Δόξα Κρανούλας 25

ΑΕΠ Καραγιαννίων 23

Εθνικός Φιλιππιάδας 21

Πανλευκάδιος 16

Σκουφάς Κομποτίου 15

Αστέρας Παραποτάμου 11

Καστοριά 9

Θανάσης Τέγος

2 σχόλια

  • Η ΑΕΠ αποδεικνύει αδύναμη να ανακάμψει και να παραμείνει στην κατηγορία..Απ’ ότι φαίνεται δεν θα μπορέσει να κρατηθεί….Ίσως ήταν ένα εγχείρημα που απέτυχε γεγονός που στη παρούσα φάση φαίνεται και απο τα αγωνιστικά αποτελέσματα αλλά και απο τον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια…εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά και να μείνει στην κατηγορία…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.