Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση; (Φωτογραφίες)

19 Φεβρουαρίου 2018
10:44

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα σκυλιά, άλλα πείτε μου πραγματικά είναι ανάγκη να είναι σε αυτό το μέρος (ΔΑΚ); Υπάρχει κόσμος που δεν είναι εξοικειωμένος και φοβάται να περπατήσει. Πρέπει να είναι εκεί: Οι φωτογραφίες που σας στέλνω είναι σημερινές.

 

52 σχόλια

  • Υπερβολικό σε βρίσκω. Σε αυτό το μέρος υπάρχει στάδιο, κολυμβητήριο, γυμναστήριο, παιδική χαρά και σταθμός του ΕΚΑΒ… Αν δεν είναι αυτό το μέρος κατάλληλο για να ζει μόνιμα μια τεράστια αγέλη σκυλιών, η οποία, επειδή πηγαίνω και ξέρω, είναι επιθετική, τότε ποιό είναι;;;; χαχα Τέτοια απραξία από τον Δήμο δεν έχει ξαναπεράσει. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Έχουμε πιάσει πάτο όμως. Δεν πάει άλλο. Ζαμανίδη βάλτους από τα γραφεία. Έλεος. Ο Δήμος έχει εκατοντάδες εργαζόμενους από δύο τρία σόγια όλοι και όλες τις δουλειές τις κάνει ο δήμαρχος μόνος του.

  • Το είδα και εγώ αυτό το χάλι σήμερα καθώς περνούσα από εκεί. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

  • Γεια σου Πτολεμαΐδάρα με τα ωραία σου! Κράζει ο κόσμος εδώ και δύο τρία χρόνια για το κακό που έχει παραγίνει με τα αδέσποτα σκυλιά, καταγγέλονται επιθέσεις, αλλά τίποτα. Είναι σαν να μην υπάρχει υπεύθυνος. Υπάρχει;

  • Σσσσσσσσ μη λες τετοια και σακουσει κανενας δηθεν φιλοζωος απαγορευεται να λεμε τετοια πραματα για τις μερικες εκατονταδες αδεσποτα που υπαρχπυν στην πολη

  • ηθελα να ξερα εσυ που τραβηξες τις φωτογραφιες με το σκεπτικο οτι τα σκυλια και καλα φοβιζουν καποιους που δεν ειναι εξοικιωμενοι που αυτα αμα δεν τα πειραξεις δεν σε πειραζουν ,ο γυρω τοπος που βρωμαει απο σκουπιδια και οτι αλλο μπορει να φανταστει ανθρωπος αυτα δεν ενοχλουν και κατι ακομα να τραβηξεις και μερικες φωτογραφιες απο τους δρομους της πτολεμαιδας που ειναι σαν τρυπια κεφαλογραβιερα και να τις δημοσιευσεις και αυτες,ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριτες

    • Ελάχιστε να πας να ζήσεις στα βουνά μόνος σου αντικοινωνικέ και κομπλεξικέ με τα παιδιά και τους ανθρώπους. Και να πάρεις μαζί σου και τα σκυλιά σου. Κατάλαβες ελάχιστε σκυλόφιλε?

    • Το θέμα δεν είναι αν ορμάνε η όχι τα σκυλιά που μερικα με έχουν πάρε απο πίσω με το ποδήλατο όταν είμαι.Το θέμα είναι και ο κίνδυνος για τυχόν αρρώστιες.

    • Φίλε είμαι φιλόζωη και έχω σκυλιά. Έχω μαζέψει μέχρι και 17 αδέσποτα. Στην αυλή μου, εμβολιασμενα και χωρίς να ενοχλώ αυτούς που δεν αισθάνονται το ίδιο.
      Έχω και παιδί που παίζει εκεί. Τα παιδιά δεν είναι ενήλικες. Μπορεί να φοβηθούν και να τρομάξουν τα σκυλιά και να προκληθούν σοβαρές ζημιές. Για να μην σου πω για τις ακαθαρσίες των αδέσποτων που τις πατάμε ή τις πιάνουν τα πιτσιρίκια με τα χεράκια τους.
      Δεν είναι λογική αυτή που λέει ότι αφού δεν λειτουργεί το ένα τότε ας μην λειτουργεί και το άλλο. Έχουμε σκουπίδια, τρύπες, ας έχουμε και αδέσποτα.
      Και στο τέλος δεν είναι καλό ούτε για τα καημένα τα αδέσποτα τα οποία όταν παραενοχλούν, συνήθως βρίσκουν τραγικό θάνατο (αμάξι, φόλα κλπ). Είναι κρίμα για όλους!!!

      • Κυρία μου σας βγάζω το καπέλο. Εύγε! Ευτυχώς που υπάρχουν υγιείς φιλόζωοι που δείχνουν και στους άλλους πως πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Και πάλι μπράβο.
        Κι εσύ ελάχιστε, κάνε τα μισά από αυτά που έκανε η κυρία και μετά έλα να κάνεις τον μάγκα. Μηδαμινέ.

      • Πολλά μπράβο στην κυρία. Ωστόσο λυπάμαι που όλους εμάς που έχουμε από μικροί καλά αισθήματα για τα σκυλιά, μία ακραία ομάδα 4-6 γυναικών σκυλόφιλων και 1-2 ανδρών που λειτουργούν παράνομα και εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, μας έχουν κάνει να βλέπουμε σκυλί και να μην το θέλουμε ούτε για να το βλέπουμε. Να επέμβει επιτέλους ο εισαγγελέας για αυτούς. Να γίνουν μηνύσεις κατά των ακραίων σκυλόφιλων και κατά του δήμου για να δούμε πόσο μάγκες και large τύποι είναι. να τελειώνουμε μία και καλή με το θέμα αυτό.

  • Αν δε διάβαζα την επισήμανση θα νομιζα πως βλεπω καποιο κυνοκομιο…ενταξει…ακομα και μας που αγαπαμε τα σκυλια αυτη η εικονα μας εξοργιζει…(οι “σκυλοφιλοι” βέβαια εχουν αλλη αποψη)

  • Εγώ έχω πρόβλημα με τα σκυλιά γιατί κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές καθημερινά και ιδιαίτερα ζωές μικρών παιδιών. Το πρόβλημα είναι καθημερινό και έντονο σε όλην την πόλη. Η συγκεκριμένη αμέλεια από την πλευρά του δήμου Εορδαίας και είναι εγκληματική όπως και εξίσου εγκληματική είναι η σίτιση και η δημιουργία αγέλων σκύλων μέσα στην πόλη από τους σκυλόφιλους όσο και η βόλτες με παρέες τις αγέλες που παρανόμως κάνουν μερικές σκυλόφιλες/οι κάθε ημέρα αδιαφορώντας για τους κινδύνους και τα προβλήματα που δημιουργούν. έχουν ποινικές ευθύνες και συστηματικά παρανομούν μη σεβόμενοι την κοινωνία.

    • εδω κατασπαραξαν παιδακι και δεν ιδρωσε το αυτι κανενος!!! τολμα να δωσεις κλωτσια σε σκυλο και θα δεις που θα βρεθεις!!!!

  • καποιος εξυπνακιας τα εριξε να φανε και δε φευγουν απο εκει,οπως γινεται αλλωστε και γυρω απο τις πολυκατοικιες μεσα στην πολη! ειναι ρητορικο το ερωτημα τι κανουν εκει;;;

  • Πήρανε τον υπάλληλο που καθάριζε Ένα γήπεδο Που το καλοκαίρι μαζεύει 1000 άτομα Και αυτή τη στιγμή όλος αυτός ο χώρος είναι απροστάτευτος. Όταν αυτά τα σκυλιά δαγκώσουν ένα παιδί να δω τι θα κανει δήμαρχος….

  • Και κάπως έτσι βάζουν φόλες και σκοτώνουν εκατοντάδες σκυλιά άνευ λόγου κ αιτίας. Μπορείτε απλα να τα βγάζετε έξω. Σίγουρα υπάρχει κάποια πόρτα την οποία μπορείτε να Κλείνετε 🙂

  • επιτέλους! τι δεν καταλαβαίνετε; Μας διοικούν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για τον Δήμο. Τους νοιάζει μόνο η φιγούρα. ούτε οι λακκούβες, ούτε τα αδέσποτα, ούτε τα σκουπίδια τους ενδιαφέρουν. Αυτοί να περνάν καλά και για τα άλλα δεν βαριέσαι αδερφέ. κρίμα.

  • Και στην Κοζάνη τα ίδια … Μέχρι να φαγωθεί κανενα παιδακι και μετα να παρουμε τα οπλα και τις φόλες και να την πληρωσουν τα καημενα τα ζωα και όχι τα πραγματικά ΖΩΑ που τα ψηφιζουμε βλακωδώς και μολις το θεμα ξεχαστει γιατι εχουμε και κοντή μνήμη τους ξαναψηφιζουμε για να μας σωσουν απο τους ιδιους !!!!! ΤΡΕΛΑ
    Λυπάμε για μενα και την οικογενεια μου που δεν υπάρχει τρόπος να φυγω απο δω …

  • τωρα το ποιος ειναι κομπλεξικος και το ποιος εχει επιπεδο φαινεται απο τα γραφομενα του καθενος,αλλα ορισμενοι που ειναι και υπαλληλοι της ΔΕΗ και τους καλους καιρους παιρναν 3 και 4000 ευρω και κατεστρεψαν την επιχειρηση χωρις να προσφερουν μια ,και που αν ηταν στα χωρια τους θα σταματουσαν τους βιαστικους μου το παιζουν τωρα πρωτευουσιανοι

  • Εγώ λέω όλοι οι φιλόζωοι της πτολεμαιδας που μας τα έχουν πριξει να πάνε να τα μαζέψουν γιατί εμείς με τα παιδιά φοβόμαστε να περπατήσουμε στο κέντρο της πόλης! Επίσης όλοι αυτοί οι φιλόζωοι να μαζεύουν και τα σκατα των δικών τους σκυλιών που έχουν κατουρήσει και χεσει όλη την πόλη!!!! Αν θέλουν να λέγονται φιλόζωοι να αναλογιστούν τι σημαίνει αυτή η έννοια και τι ευθύνες έχει.

    • το κοινοκομειο εχει πανο απο 400 σκυλια δεν μπορουν να τα μαζεψουν ο δημος πρεπει να κανει κατι

    • καθως και μη γαυγιζουν απο τα μπαλκονια!! καθε γειτονια εχει και ενα με το σκυλι του στη βεράντα να γαυγιζει, διοτι το καημενο θελει να ξεσκασει !!! ειναι τουλαχιστον ενοχλητικό!! αλλα και εγωιστικο!!

  • κομπλεξαρες ολοι σας που δεν γραφεται ουτε το ονομα σας βγειτε απο τον μικροκοσμο σας και βοηθηστε λιγο την κατασταση.εθελοντισμος λεγεται.και αν δεν θελεται να δωσετε στου αγγελου σας νερο να πατε αυριο το πρωι και να καταγγειλετε τον δημο.εχετε αποψη για τα παντα ξερωλες

    • όταν κάνεις κάτι τότε κάντο σωστά ντεμέκ φιλόζωε. δεν είναι κατάσταση αυτή ειδικά αυτή που δημιουργείτε εσείς οι σκυλόζωες.

          • Αν ειμαι ντεμεκ ελα να το επιβεβαιωσεις.μεχρι τοτε κρυψου πισω απο το πληκτρολογιο

          • κι εμένα ποιος μου λέει ότι σε λένε Γεωργιαδης χαραλαμπο και όχι Γιώργο Χατζηπέτρου; Μάθε πως δουλεύει το ίντερνετ και αλλού οι μαγκιές αούγκανε.

          • Κομπλεξικε (ανθρωπε)εσυ που συνεχιζεις να μην αποκαλυπτεσαι ειμαι ο γεωργιαδης χαραλαμπος του Γεωργιου και της Κυριακης το γενος Αλεξανδριδη .και σε προκαλω να ερθεις να δεις αν ειμαι ντεμεκ.βολεψακια καναπεδακια

          • Εσυ μαλλον εχεις νοητικη στερηση.σε προκαλω να ερθεις να δεις τι κανω καθε μερα και μετα να με πεις ντεμεκ.οχι να μαλωσουμε.αλλα μεχρι εκει σε κοβει.το ουγκ χαρακτιριζει εσενα και ολους αυτους που λενε αερολογιες.

  • καλησπερα καταρχην τα αδεσποτα αυτα ειναι επειδη ειναι σε οιστρο το θεμα ειναι οτι ο κυριος ζαμανιδης πρεπει να παρει την σκυλιτσα και να την κανει στοιροση γιατι αυτη μετα θα γενειση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.