Ισχυρή υποψηφιότητα για τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη έχει θέσει η Κοζάνη. Τις επόμενες μέρες η οριστική απόφαση.

Πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει οριστική απόφαση για την έδρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

Ισχυρή υποψηφιότητα έχει θέσει η Κοζάνη και συγκεκριμένα το κλειστό της Λευκόβρυσης. Πρόκειται για ένα καινούριο γήπεδο, με χωρητικότητα περίπου 5.000 θεατών και όλες τις ανέσεις. Συν τοις άλλοις, δεν περιλαμβάνει κερκίδες πίσω από τις μπασκέτες, αλλά μόνο δύο μεγάλες κερκίδες πλευρικά, κάτι που εξυπηρετεί στο διαχωρισμό των οπαδών των δύο ομάδων, ενώ υπάρχουν και δύο ξεχωριστές είσοδοι προς το γήπεδο, που θα βοηθήσει το έργο της αστυνομίας για την ομαλή προσέλευση και αποχώρησή τους.

inner

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω γήπεδο έχει «εμπειρία» φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων, καθώς το καλοκαίρι φιλοξένησε το τουρνουά του World League Βόλεϊ με τη συμμετοχή Ελλάδας, Πουέρτο Ρίκο, Καζακστάν και Κινεζικής Ταϊπέι.

http://www.sport-fm.gr