Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης: Κινητοποίηση την Τετάρτη 21 Φλεβάρη -19:00 μμ στην κεντρική πλατεία Κοζάνης ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς.

20 Φεβρουαρίου 2018
11:49
Κανένα σχόλιο

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης καλεί όλους τους συνταξιούχους, την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες της Κοζάνης να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που εκτός από την εκμετάλλευση και τη φτώχεια, ρημάζει στην κυριολεξία το βιός των φτωχών οικογενειών προς όφελος των τραπεζιτών και των αρπαχτικών.

Η επίθεση της κυβέρνησης και των αρπαχτικών θα κλιμακωθεί. Οι κατασχέσεις χρημάτων για χρέη θα διευρυνθούν. Δεν υπάρχει εργατικό σπίτι που δεν χρωστάει στην τράπεζα, εφορία, δήμο. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν και στην πρώτη κατοικία, θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα (αντί μίας που ίσχυε μέχρι τώρα) και θα δίνεται η δυνατότητα στους τραπεζικούς ομίλους να εκχωρούν τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια σε εταιρείες-κοράκια προκειμένου να προχωρούν άμεσα σε εκποίηση περιουσιών μαζί με τους τραπεζίτες! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει ένα βήμα παραπάνω. Διαλύει ουσιαστικά την όποια παρεχόμενη προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία. Κάνει παζάρια με τους τραπεζίτες για να καταργήσει τελείως ή να ρίξει σε πολύ χαμηλό επίπεδο τα κριτήρια προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Δυναμώνουμε την πάλη μας για να μπούμε εμπόδιο ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και των αρπακτικών τραπεζιτών, των μεγαλοεπιχειρηματιών που θέλουν να βγάλουν στο σφυρί και να αρπάξουν το βιος και τον ιδρώτα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Για να “τσεπώσουν” ζεστό χρήμα, πετώντας μας στο δρόμο. Να μην το επιτρέψουμε.

Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία – Αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις. Κανένας δεν είναι μόνος του. Η μάχη τώρα ξεκινάει.

Στις 21/02 ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Είναι ημέρα Τετάρτη. Καλούμε τους συνταξιούχους, την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες της Koζάνης σε συλλαλητήριο που θα γίνει στην Κ. Πλατεία και ώρα 19:00 μμ.

Έχουμε τη δύναμη να τους εμποδίσουμε. Όλοι στον αγώνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.