Αυξημένα μέτρα τάξης, ασφαλείας και τροχαίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη των αγώνων, διαθέτοντας προς τούτο τις απαραίτητες αστυνομικές δυνάμεις, τόσο στο χώρο διεξαγωγής τους όσο και πέριξ του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκόβρυσης, για το ενδεχόμενο δημιουργίας επεισοδίων με τελικό σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του και την πρόληψη-αποτροπή επεισοδίων και έκνομων ενεργειών σε βάρος προσώπων ή πραγμάτων.

Ειδικότερα:
[α] Θα εκδοθούν μέχρι δυο χιλιάδες διακόσια πενήντα (2.250) εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν από τις κατάκοπους Ενώσεις Χειροσφαίρισης και από το κατάστημα « Γερμανός» επί της οδού Π.Μελά στην Κοζάνη , επισημαίνεται ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί εισιτήρια καθώς και διακόσιες πενήντα (250) προσκλήσεις.
i. Οι φίλαθλοι κάθε ομάδας θα καταλάβουν θέσεις σε διαφορετικές κερκίδες του Γηπέδου και η είσοδος τους θα πραγματοποιείται από διαφορετικές εισόδους.
Ειδικότερα, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες της βόρειας πλευράς του γηπέδου. Με μέριμνα της Διοίκησης Κλειστού Γυμναστηρίου
Λευκόβρυσης θα κλειστούν οι διάδρομοι που ενώνουν τις κερκίδες εντός του Γηπέδου.
[β]. Τα εισιτήρια της ομάδας του ΠΑΟΚ θα έχουν μπλε χρώμα ενώ τα εισιτήρια των άλλων ομάδων λευκό χρώμα .
[γ] Απαγορεύεται η προσέγγιση και η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο που δεν διαθέτουν εισιτήρια, όσων τελούν σε προφανή κατάσταση μέθης ή ευρίσκονται υπό
την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
[δ] Ο επικεφαλής των μέτρων, μετά από ενημέρωση των ομάδων, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε ανακατατάξεις θέσεων των φιλάθλων, εφ’ όσον απαιτηθεί από
την εξέλιξη των συνθηκών του αγώνα.

[ε] Μεταξύ των φιλάθλων, με μέριμνα του επικεφαλής των μέτρων και σε συνεργασία με τον διοργανωτή της αθλητικής εκδήλωσης, εάν απαιτηθεί, θα δημιουργηθούν ζώνες ασφαλείας, ικανής απόστασης, για την αποτροπή επεισοδίων και ρίψης αντικειμένων.

[στ] Απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας η προσέγγιση και η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο, οι οποίοι φέρουν διακριτικά άλλων ομάδων (π.χ. φανέλες, μπουφάν, κασκόλ, καπέλα, πανό κ.α.) με χαρακτηριστικό τρόπο που ενδεχομένως να καταδεικνύει όχι παρακολούθηση, αλλά πρόκληση έντασης και επεισοδίων, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός αντιπαλότητας οργανωμένων φιλάθλων μεταξύ ομάδων.

[ζ] Θα διενεργείται έλεγχος των εισερχόμενων στο γήπεδο φιλάθλων, ώστε να αποτραπεί η εισαγωγή απαγορευμένων αντικειμένων (φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, ρολών ταμειακών μηχανών, αναπτήρων και άλλων αντικειμένων πρόσφορων για επίθεση) που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

[η] Με μέριμνα της Διοίκησης Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκόβρυσης, να ενημερωθούν οι υπεύθυνοι των κυλικείων ότι, απαγορεύεται από τα κυλικεία η κατοχή προς διάθεση και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό οινοπνευματωδών ποτών, καθώς επίσης και εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς σε γυάλινες, μεταλλικές κλπ συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων συσκευασιών με ευθύνη των πωλητών του κυλικείου. Κατά την διάρκεια του αγώνα τα προϊόντα σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες πωλούμενα προς το καταναλωτικό κοινό (συμπεριλαμβανομένου αυτό των κερκίδων), να επιπωματίζονται ή να ανοίγονται παρουσία του πελάτη-αγοραστή, το δε περιεχόμενο κάθε μίας των συσκευασιών αυτών να μεταφέρεται εξ ολοκλήρου σε πλαστικά κύπελλα, που παραδίδονται στον καταναλωτή.
[θ] Να μην επιτραπεί η εισαγωγή πανό με υβριστικό περιεχόμενο.
[ι] Επιτρέπεται η ανάρτηση πανό στα κιγκλιδώματα του σταδίου, απαγορεύεται όμως η παραμονή των φιλάθλων και η αναρρίχηση σε αυτά.
[ια] Να συσταθεί στον υπεύθυνο του γηπέδου να αναγγείλει από τα μεγάφωνα την αποφυγή υβριστικών συνθημάτων.
[ιβ] Η Διοίκηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Λευκόβρυσης να μεριμνήσει για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση από όλους τους χώρους του γηπέδου (κερκίδες,
τουαλέτες, διάδρομοι, είσοδοι κλπ) γενικά αντικειμένων πρόσφορων για επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών (οικοδομικών υλικών, εργαλείων κλπ).
[ιγ] Να πραγματοποιηθεί έρευνα σε όλους τους χώρους του γηπέδου (κερκίδες, διαδρόμους, διαζώματα και λοιπούς βοηθητικούς χώρους) που προσφέρονται για
εναπόθεση ή απόκρυψη πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών ή άλλων αντικειμένων πρόσφορων για επίθεση, από συνεργείο Ο.Ε.Ε.Μ. του Τ.Α. Κοζάνης μία ώρα πριν την
εκτέλεση των αστυνομικών μέτρων και εν συνεχεία φρούρηση των προαναφερόμενων χώρων.
2.Οι υπεύθυνοι για θέματα αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, που θα ορισθούν από τις ομάδες, καθώς και όλο το προσωπικό ασφαλείας, πριν, κατά τη  διάρκεια και μετά των αγώνων να συνεργάζονται με τους επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.
3. Οι ομάδες που συμμετέχουν:
[α] Να γνωστοποιήσουν σε όλα τα πρόσωπα [οδηγούς λεωφορείων-οχημάτων αποστολής της ομάδας] ότι θα πρέπει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες να
συνεργάζονται μεταξύ τους και με τον επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων, για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων προς διατήρηση της ευταξίας τόσο στο χώρο της αθλητικής εγκατάστασης όσο και πλησίον αυτής.
[β] Να ενημερώσουν τους φιλάθλους τους και τους λοιπούς συνοδούς ότι, πριν την άφιξη τους στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί ενδελεχής σωματικός έλεγχος για
ανεύρεση και αποτροπή εισαγωγής στο γήπεδο απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, και άλλων αντικειμένων πρόσφορων για επίθεση).
4. Με μέριμνα των υπεύθυνων ασφάλειας των ομάδων να ενημερωθούν οι υπεύθυνοι των Λεσχών-Σωματείων των φιλάθλων των ομάδων, οι οποίοι να επισημάνουν
ιδιαιτέρως στους φιλάθλους τις υποχρεώσεις τους για την αποτροπή περιστατικών και θεμάτων αθλητικής βίας κατά την αθλητική εκδήλωση, τα οποία αν εκδηλωθούν αμαυρώνουν τη διεξαγωγή των αγώνων, επισύρουν αυστηρές ποινικές κυρώσεις στους παραβάτες, καθώς και πειθαρχικές κυρώσεις – χρηματικές ποινές στις ομάδες. Επίσης να τους ενημερώσουν για τα αναφερόμενα στα προηγούμενο εδάφια και για όλα τα αποφασισμένα στην παρούσα σύσκεψη.
5. Οι ομάδες θα ενημερώσουν τους υπεύθυνους των αθλητικών αποστολών ότι στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε περίπτωση θα βρίσκονται μόνο όποιοι προβλέπεται και είναι εγγεγραμμένοι στο φύλλο αγώνα.
6. Στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο θα παρευρίσκονται μόνο οι δικαιούμενοι από τους Κανονισμούς.
7. Οι αθλητικές αποστολές θα μεταβούν στο Κλειστό Γυμναστήριο με λεωφορεία και θα αποχωρήσουν μετά τη λήξη του αγώνα, με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων και σύμφωνα με τις υποδείξεις των επικεφαλής αυτών. Τα λεωφορεία θα σταθμεύσουν σε σημείο το οποίο θα υποδειχθεί από τον επικεφαλής των μέτρων και θα φρουρούνται από αστυνομική δύναμη.
8. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων, τα λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν θα αφιχθούν και θα αναχωρήσουν με την συνοδεία
αστυνομικής δύναμης, θα σταθμεύσουν σε σημείο το οποίο θα υποδειχθεί από τον επικεφαλής των μέτρων και θα φρουρούνται από αστυνομική δύναμη.
9. Τα οχήματα των διαιτητών θα σταθμεύσουν σε σημείο το οποίο θα υποδειχθεί από τον επικεφαλής των μέτρων και θα φρουρούνται από αστυνομική δύναμη.
10. Θα πραγματοποιηθεί προστασία των δημοσιογράφων, του υλικοτεχνικού εξοπλισμού τους και φρούρηση των οχημάτων τους.
11. Με μέριμνα των υπευθύνων της αθλητικής εκδήλωσης και των υπευθύνων της αθλητικής εγκατάστασης, διασφαλίζεται ότι όλες οι δημόσιες δίοδοι, διάδρομοι,
σκάλες, πόρτες και έξοδοι κινδύνου είναι ελεύθερες από εμπόδια που παρεμποδίζουν την ελεύθερη κίνηση των θεατών. Οι θύρες εισόδου & εξόδου των αθλητικών
εγκαταστάσεων παραμένουν ανοικτές υποχρεωτικά κατά τη διάρκεια του αθλητικού γεγονότος και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες καμία από αυτές τις πόρτες ή θύρες δεν πρέπει να είναι κλειδωμένη.
12. Οι θύρες να ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνων.
13. Θα ληφθούν απαραίτητα μέτρα τροχαίας για την διάθεση-ανάπτυξη στην περιοχή του οδικού δικτύου της αθλητικής εγκατάστασης των απαιτούμενων δυνάμεων για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, κυρίως πριν την έναρξη και μετά τη λήξη του αγώνα για την απρόσκοπτη προσέλευση και αποχώρηση των αποστολών των ομάδων και των φιλάθλων.