Η Σχολή Κακών Τεχνών με έδρα την Κοζάνη και η εκδήλωσή της, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

22 Φεβρουαρίου 2018
20:09
Κανένα σχόλιο

Η σχολή κακών τεχνών σας προσκαλεί στο Cafe Bar Gallery!
12:00 live painting performance με τον Nteko Atao στα χρώματα!
21:30 live Big Shine & Digital Monk (SKG’s Dub Alliance / Moriginal Beats)

SKG’S Dub Alliance(Big Shine, Digital Monk, Lorrd) : πρόκειται για ένα μουσικό σχήμα απο την Θεσσαλονίκη το οποίο ταξιδεύει τον θεατή με ρυθμούς Reggae,Dub,juggle και bass!

Η Σχολή Κακών Τεχνών είναι μία νεοσύστατη ομάδα η οποία συγκροτήθηκε το 2018. Απαρτίζεται από άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας και έχει ως έδρα της την πόλη της Κοζάνης. Πρωταρχικός σκοπός της ομάδας είναι, να αναδείξει την τέχνη σε κάθε της μορφή μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων. Αιτία για την συγκρότηση της ομάδας υπήρξε η όρεξη των μελών της για να δώσει χρώμα, ζωή και ψυχή στον τόπο της Κοζάνης. Ακόμη πιο ιδανικά, να παρασύρει ολόκληρο το κοινό σε αυτήν της την προσπάθεια.

Είσοδος ελεύθερη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.