Δωρεά της ΕΛΜΕ Κοζάνης στην μνήμη του π. Παρασκευά Βαλταδώρου

23 Φεβρουαρίου 2018
13:27
Το κοινωνικό  φροντιστήριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης ευχαριστεί θερμά  τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κοζάνης, οι οποίοι θέλοντας να τιμήσουν το πρόσωπο του ιερέα και καθηγητή  π. Βαλταδώρου Παρασκευά που κοιμήθηκε στις 27/1/2018 προχώρησαν στην δωρεά 100 ευρώ για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Κοζάνης .Οι συνάδελφοι του π. Παρασκευά στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου  που μεριμνά για 80 περίπου παιδιά της πόλης μας, προσφέροντας εθελοντικά μαθήματα και στηρίζοντας τις εκδηλώσεις  του. Μ΄αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται η αμέριστη υποστήριξη   της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο. Ο π. Παρασκευάς σίγουρα καμαρώνει και εύχεται για όλους.
                                                                                               παπά Μιχάλης Κρανιώτης

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.