ο Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την Αστική Εταιρεία για την Προώθηση της Επιχειρηματικότητας Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ANUGA, Κολωνία – Γερμανία, 7 – 11 Οκτωβρίου 2017.

Η Διεθνής Έκθεση ANUGA είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για το λιανικό εμπόριο στην υπηρεσία τροφίμων και ποτών, και την τροφοδοσία της αγοράς. Προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών από όλο τον κόσμο, δίνοντας έτσι, την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γευτούν και να γνωρίσουν χιλιάδες καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Για την Ελληνική Συμμετοχή έχει προβλεφθεί χώρος στους παρακάτω τομείς /αίθουσες :

Γενικά Τρόφιμα ( National Pavilions)

Γαλακτοκομικά προϊόντα (Dairy Products)

Οργανικά προϊόντα

Προϊόντα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής (Bread & Bakery)

Ποτά (αλκοολούχα και μη)

Προϊόντα ψύξης, κρέατα, ψάρια, έτοιμα φαγητά κλπ (Frozen Food)

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής (με σφραγίδα επιχείρησης και υπογραφή) έως τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.

26ΗDETROP” ΚΑΙ ΤΗΝ 6Η ΕΚΘΕΣΗ “OENOS

(3 -6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017)

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης πρόκειται να συμμετάσχει με επιχειρήσεις – μέλη του στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών – Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «DETROP» που θα διοργανωθεί παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Οίνου «,OENOS» από 3 έως 6 Μαρτίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση είναι μόνο για επαγγελματίες και αντιπροσωπεύει τον δυναμισμό και την εξωστρέφεια της ποιοτικής εγχώριας παραγωγής στον κλάδο των τροφίμων – ποτών.

Φιλοξενεί παραγωγούς, βιομηχανίες, χονδρεμπόρους, εισαγωγείς & αντιπροσώπους τροφίμων, ποτών & οίνου και απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, τα καινοτόμα προϊόντα, να ανανεώσουν τις επαφές τους και να αναπτύξουν συνεργασίες με εταιρίες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Προσκαλεί στοχευμένους Hosted Buyers και πλαισιώνεται από μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με σκοπό την προσέλκυση εξειδικευμένων επισκεπτών από το Διεθνή χώρο και την Ελλάδα, αλλά και την προβολή της έκθεσης μέσω αυτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Καλούνται, όσες επιχειρήσεις – μέλη ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση (σε ενιαίο περίπτερο που θα μισθώσει το Επιμελητήριο), να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου και στο τηλ. 24610 41693.