Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Επικίνδυνο φρεάτιο συνέχεια… (Φωτογραφία)

24 Φεβρουαρίου 2018
14:34

Μετά την επιστολή μου (κλικ εδώ) πριν από τέσσερις μέρες να σας ενημερώσω ότι η κατάσταση με το επικίνδυνο φρεάτιο, στα πρώτα σπίτια των εργατικων κατοικιών του Αγίου Αθανασίου (στο αδιέξοδο), έχει γίνει πιο επικίνδυνη (δείτε τη σημερινή φωτογραφία). Δε γνωρίζω αν ήρθαν από το δήμο Κοζάνης ή αν το καπάκι έπεσε λόγω της βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών, αν ερχόντουσαν όμως, λογικά θα έβαζαν σημάνσεις προστασίας και κώνους όπως όταν είχαν ενημερωθεί οι αρχές κατά την επίλυση του προβλήματος στην πίσω πλευρά, επί της οδού Γκιουλέκα. Πάντως χθες το βράδυ το καπάκι του φρεατιου (στην κατάσταση που υπήρχε, όπως ήταν τελοσπαντων ) ήταν, ενώ σήμερα το πρωί όχι. Όπως και να έχει, χωρίς να επιρρίπτω ευθύνες σε κάποιον συγκεκριμένα, αντιλαμβανόμενος όμως την ουσία, που είναι η επικινδυνότητα, παρακαλώ να το προβάλλετε μέσα από τη σελίδα σας ώστε να υπάρξει άμεση κινητοποίηση γιατί τη νύχτα δεν υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός. Μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.

 

 

6 σχόλια

  • Ένα τηλέφωνο στο 100 ή στην Δημοτική Αστυνομία θα είχε λύσει το πρόβλημα, καθώς θα είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι, εφόσον δεν γνωρίζουμε σας πολίτες τα τηλέφωνα των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Κοζάνης.

  • Μην γεμίζεις άγχος συνδημοτη. Μόλις ο δήμος ξεμπερδέψει με το γκρεμισμα των διπλανων στο μουσείο οικοδομών θα στείλει το αναγκαιο προσωπικό να διορθώσει και το πρόβλημα που επισήμανες

  • Ας μήνυμα βάζουμε με τον άνθρωπο που γνωστοποίησε το θέμα.ειναι πολύ επικινδυνο.χρειαζεται άμεση παρέμβαση του δήμου.οχι μόνο μπρε μπρε και κρασιά.επισης και ο σύλλογος της γειτονιάς καλό θα είναι να έχει σαν προτεραιότητα την ασφάλεια των περιοδικών,δε λέω καλά και τα χορευτικά και οι γιορτές αλλά τέτοια θέματα θα πρέπει να έχουν και οι σύλλογοι ως προτεραιότητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.