Γ΄ 3ος όμιλος (21η Αγωνιστική): Το Αμύνταιο νίκησε τον Φούφα και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας – Ισοπαλία για την ΑΕΠ Καραγιαννίων

25 Φεβρουαρίου 2018
17:39
Κανένα σχόλιο

Ο Ερμής Αμυνταίου νίκησε σε ένα χιονισμένο τοπίο… με 2-1 τον Φούφα και πέρασε πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας. Την ήττα του Φούφα εκμεταλλεύτηκε ο Τηλυκράτης που ανέβηκε στην πρώτη θέση, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την «πρωτιά» στο πρωτάθλημα.

(21η Αγωνιστική):

Σκουφάς Κομποτίου-Καστοριά  3.0. α.α.
Τηλυκράτης Λευκάδας-ΑΕ Λευκίμμης  4-0
Νέος Αμφίλοχος-Δόξα Κρανούλας  2-0
Ερμής Αμυνταίου-Μακεδονικός Φούφα  2-1
ΑΕΠ Καραγιαννίων-Θεσπρωτός  2-2
Αστέρας Παραποτάμου-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-2

Ρεπό: Πανλευκάδιος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 21 ΑΓΩΝΕΣ

Τηλυκράτης  39

Ερμής Αμυνταίου 38

Μακεδονικός Φούφα 37

Νέος Αμφίλοχος 37

ΑΕ Λευκίμμης  34

Θεσπρωτός  29

Δόξα Κρανούλας 25

ΑΕΠ Καραγιαννίων 24

Εθνικός Φιλιππιάδας 24

Σκουφάς Κομποτίου 18

Πανλευκάδιος 16

Αστέρας Παραποτάμου 11

Καστοριά 9

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.