Kλειστά όλα τα σχολεία, για την Δευτέρα 26/2, στο δήμο Εορδαίας – Κανονικά οι παιδικοί σταθμοί

25 Φεβρουαρίου 2018
20:33

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης.

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί παιδικοί. σταθμοί του Δήμου Εορδαίας

19 σχόλια

  • Εμάς στον δήμο Κοζάνης γιατί δεν μας τα κλείνουν; και εμείς αύριο μέσα στο κρύο θα πρέπει να πάμε σχολείο και άμα δεν πάμε θα πάρουμε απουσίες οι οποίες μας χρειάζονται για το τέλος επειδή είμαστε 3η λυκείου..

      • εσυ τωρα τι μας το παιζεις?
        εχει δικιο αν δεν ξερεις να μην μιλας και αν ξερεις
        και πας σχολειο δεν ξες τι αγωνα δεινουν τα παιδια που δεινουν πανελληνιες διοτι δεν εχεις μπει στην διαδικασια να μαθεις οποτε πολυ απλα μην σχολιαζεις

      • εσυ τωρα τι μας το παιζεις?
        εχει δικιο αν δεν ξερεις να μην μιλας και αν ξερεις
        και πας σχολειο δεν ξες τι αγωνα δεινουν τα παιδια που δεινουν πανελληνιες διοτι δεν εχεις μπει στην διαδικασια να μαθεις οποτε πολυ απλα μην σχολιαζεις

        • Φίλε μου είσαι λίγο εκτός θέματος αν δεν σε νοιάζει πάνε κοιμήσου και άσε τις ειρωνείες κατά μέρους και για τους πόντους που φεύγουν από το καλσόν φαίνεται ότι είσαι πιο ενημερωμένος από πρώτο χέρι Εε;

  • Πρέπει να κανονίσουμε τι θα κάνουμε με τα μικρά αύριο. Δουλεύουμε. Άμα είσαι μάγκας δήμαρχος σωστός, βγαίνεις και λες ότι θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ ή ότι θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ. Να ξέρουμε τι θα κάνουμε. Δεν σφυρίζεις αδιάφορα, σαν να μην υπάρχει θέμα και κρύβεσαι μόνο πίσω από νόμους. Τελειώνετε.

    • Το ότι δεν ανακοινώθηκε πως θα είναι κλειστά δεν σημαίνει ότι θα είναι ανοιχτά;; θέλεις ανακοίνωση και για τα αυτονόητα;;;

  • Πολύ σκληρός για μια τρύπα στο νερό: οι δάσκαλοι κ καθηγητές που έρχονται από άλλους νομούς (πχ Λάρισα), θα πρέπει να το ξέρουν το αργότερο μέχρι τις 5, για να ετοιμάζονται κ να πάνε με χαμηλή ταχύτητα. Θα τους σκοτώσεις τους ανθρώπους ρε Ιωαννίδη, αν γίνουν Σουμάχερ σε δρόμο με χιόνια!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.