kozan.gr: Τροχαίο με πυροσβεστικό όχημα στο 1χλμ. Πτολεμαίδας – Μποδοσάκειου – Προληπτικά στο νοσοκομείο ο οδηγός, πυροσβέστης, του οχήματος (Φωτογραφίες)

26 Φεβρουαρίου 2018
13:50

Σε κολόνα, στο  1oχλμ Πτολεμαΐδας – Μποσοσάκειο προσέκρουσε, γύρω στις 10:40 π.μ., σήμερα Δευτέρα, ένα πυροσβεστικό τζιπάκι, όταν ο οδηγός του,  από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου Ο πυροσβέστης οδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

 

   

 

 

8 σχόλια

  • Ένα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές της πολιτικής προστασίας περιφέρειας και δήμου
    Μαζί αγωνίζονται και τα αποτελέσματα φαίνονται
    Συγχαρητήρια στον Πλακετά και τον Ζαμανίδη

    • Παπαγάλε σε όλην την πόλη δεν κινείτε κανένα απολύτως όχημα αποχιονισμού όλην την ημέρα, ενώ τώρα συνεχίζει να χιονίζει. Ούτε αλάτι, ούτε αποχιονισμός. Αυτά τις επόμενες ημέρες με τα -10 και τα -15 θα παγώσουν όλα.

  • Ο δρόμος προς το μποδοσακειο που δεν θα πρέπει να είναι ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ κλειστός για κανένα λόγο. Καθαρός από χιονια, πάγο.
    Τα τελευταία χρονια όλα είναι υπό καθεστώς κατάρρευσης και μην πει κανείς ότι οφείλεται στην κρίση, κανείς, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα το πιστέψει.
    Αλλα στους άχρηστους άρχοντες – δημόσιοι υπάλληλοι κλπ.

    • Και να σκεφτείς ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι που έχουμε εεε;; Φαντάσου να ήταν στη θέση σου οι άλλοι, σαν κι εσένα…πάλι καλά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.