kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Πτώση δέντρου, πάνω σε ένα αυτοκίνητο, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

26 Φεβρουαρίου 2018
16:44

Πτώση δέντρου, πάνω σε ένα αυτοκίνητο, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γιάννης Κατσανίκος.


8 σχόλια

  • το σίγουρο ειναι οτι τα κυπαρισια Αριζόνας ειναι άκρως επικίνδυνα.
    Όσο πιο μεγαλα ειναι τοσο λιγότερη αντοχή έχουν στις καιρικές συνθήκες της περιοχής.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΎΝ ΑΜΕΣΑ
    Τωρα γιατι γέμισε η περιοχή με ΑΡΙΖΩΝΕΣ;
    Είναι κάτι σαν την nobartis θέλει καμιά εικοσαετία να το καταλαβουμαι

      • Όχι καλέ μου άνθρωπε
        Τα δέντρα αυτά έχουν ηλικία πάνω από τριάντα χρόνια και έχουν αποδείξει ότι είναι τα πλέων ακατάλληλα και επικίνδυνα για την περιοχή. Μπορεί να μα βοηθήσει και κάποιος ειδικός για να το κατανοήσουμε. Ριζικό σύστημα Πυκνότητα κορμού κλπ.
        Να σου θυμίσω πριν τρία χρονιά μπροστά στην δημοτική βιβλιοθήκη έπεσε δίπλα σε μητέρα με μικρό παιδί. Να σου θυμίσω στο πάρκο προς τον σταθμό έπεσαν τρία μαζί από δυνατό αέρα να σου θυμίσω στο πάρκο στην πρωην κλινική Ζερβα
        Όλα Αριζόνες είτε από χιόνι είτε από αέρα.
        Κάνε μια βόλτα σήμερα στην πόλη και θα διαπιστώσεις πόσο έχουν γείρει
        Αυτό που υπονοείς μακριά από εμένα
        Το έχω ξαναπεί ότι η δημοτική αρχή σταδιακά θα πρέπει να αντικαταστήσει όλα αυτά τα δέντρα με πιο κατάλληλα για την περιοχή
        Όσο για πια είναι η Βετα ιδέα δεν έχω.

  • θεια δικη..τι δουλεια ειχε στον πεζοδρομο και σταθμευσε εκει?
    κανονικη η δημοτικη αστυνομια ή η τροχαια να του κοψει και μια κληση για παρανομη εισοδο και παρκαρισμα σε πεζοδρομο και μαλιστα δυο βηματα μολις μακρια απο την αστυνομια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.