Σ. Ζαμανίδης: “Mετά από πολλές συλλογικές προσπάθειες δικαιώθηκε το πάγιο αίτημα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Ερμακιάς του Δήμου μας”

26 Φεβρουαρίου 2018
18:27

«Mετά από πολλές συλλογικές προσπάθειες δικαιώθηκε το πάγιο αίτημα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Ερμακιάς του Δήμου μας , για την ένταξή της στον κατάλογο των Μαρτυρικών Χωριών.

Ως Δήμαρχος Εορδαίας αισθάνομαι βαθιά ικανοποίηση από τη δικαίωση του πολύχρονου και επίπονου αγώνα ενός ακόμα χωριού της Εορδαίας να αναγνωριστεί σαν μαρτυρική κοινότητα , που υπέστη τις συνέπειες της ναζιστικής θηριωδίας .

Πρόκειται για μία ιστορική δικαίωση και θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη , τον Γ.Γ. του Υπουργείου Κώστα Πουλάκη , τους Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών και ιδιαίτερα το μέλος της το Δήμαρχο Καλαβρύτων και Πρόεδρο του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας περιόδου 1940-1945 Γεώργιο Λαζουρά , που αποφάσισε ομόφωνα την ένταξη της Ερμακιάς στον κατάλογο των μαρτυρικών χωριών , τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη ,τον Πρόεδρο Δημήτριο Σακελλάρη με το Τοπικό Συμβούλιο και τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας , για τη συνεργασία μας και όσους υπερασπίστηκαν την ιστορία του μαρτυρικού αυτού τόπου».

6 σχόλια

  • Δήμαρχε του Καρυοχωρίου ξύπνα, δες γύρω σου και ενημέρωσε μας επιτέλους εάν αύριο θα στείλουμε τα παιδιά μας σχολείο. Είστε εκεί για να κάνετε μία συγκεκριμένη εργασία για την οποία πληρώνεστε. Κάντε την λοιπόν γιατί μας πρήξατε.
    Υ.Γ Όλη η πόλη είναι με χιονισμένους δρόμους και χωρίς αλάτι. Τόσο χάλια ρε δήμαρχε του Καρυοχωρίου?

  • Αυτο παλι, του να καρπωνεται ενας ασχετος και πολεμιος αρχικα την επιτυχια του τοπικου της Ερμακιας ειναι εξωφρενικο. Τι περιμενει δηλαδη, να του πουνε οι κατοικοι του χωριου μπραβο;
    Αλλος τρεχει και κινει τις διαδικασιες, κι αλλος φαινεται;
    Η το οτι αναφερθηκε καπου (τυχαια ισως) στο ονομα του παει να πει οτι ειμαστε ενταξει;

    • Δυστυχώς μια χαρά τα λέει … όλοι οι γονείς προσπαθούν να μάθουν τι θα γινει αύριο με τα σχολεία …αλλά ούτε μια ανακοίνωση … τόσο δύσκολο είναι ;;;;

  • Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ ,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.