Νέα επιστολή, στο kozan.gr, με παράπονα αναγνώστη για τα αντανακλαστικά του δήμου Κοζάνης στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

26 Φεβρουαρίου 2018
18:46

Παντελής έλλειψη σεβασμού στο δημότη και στην προστασία του. Μου αρέσει που όλη η δημοτική αρχή μιλάει για την καλύτερη ποιότητα ζωής του δημότη και αναρωτιέμαι εγώ είμαι ο τυφλός η κάποιοι ψηλά σφυρίζουν. Και εξηγώ …διαμένω στο δημ διαμέρισμα Λευκοπηγης που απέχει 8,5 χιλ από το κέντρο της πόλης και μετά από αυτό το φοβερό φαινόμενο της χιονοκαταιγιδας των 40cm χιόνι Αστειεύομαι βέβαια λες και δεν ξαναχιόνισε στην περιοχή. Δεν κατάφεραν ούτε ένα μηχάνημα με ξύστρα να στείλουνε παρά μόνο το πρωί κατά τις 10 ήρθε ένα jcb με κουβά να σπρώξει σε ελάχιστους δρόμους λίγο το χιόνι και μετά βέβαια την δουλειά την κάνουν τα αυτοκίνητα του καθενός που θα μετακινηθεί να πάει στη δουλεία του .Αναρωτιέμαι που πήγαν άραγε οι ξύστρες που δόθηκαν εδώ και χρόνια και που είναι επιτέλους αυτός ο περιβόητος σεβασμός στον δημότη και στην ασφάλεια του. Ας προσέξουμε λοιπόν τι ψηφίζουμε γιατί γρήγορα έρχονται εκλογές και τότε θα δούμε ποιος θα μιλήσει για τον δημότη και την ασφάλεια του. Δεν θέλω να βάλω φωτογραφίες για να πείσω ή να δείξω σε κάποιους πώς να κάνουν την δουλειά τους νομίζω πως όσοι ζουν λίγο έξω από την πόλη καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω.

18 σχόλια

  • Α και όσοι ζούμε πιο μέσα στην πολη δε νομιζω να ειδαμε κάτι…Ό,τι έλιωσε από την κίνηση των αυτοκινήτων, μόνο, το οποίο και άρχισε να παγώνει ήδη από νωρίς το απόγευμα.
    Αλί σε όσους χρειαστεί να πάνε στη δουλειά τους το πρωί.

  • Παντού τα ίδια. Στην Εξοχή που είναι διπλα στην
    Κοζάνη δεν έχει περάσει τίποτα μέχρι αυτήν την ώρα. Δεν μπορείς ούτε στον κάδο σκουπιδιών να φτάσεις απο τα χιόνια και το λασπαριό.

  • Πλάκα έχετε.. ζείτε σε άλλο σύμπαν προφανώς και έχετε την απαίτηση ο δήμος να καθαρίσει τον κάθε δρομο για να πατε εσείς στις δουλειές σας. Επαφή με πραγματικότητα μηδέν. Και ψηφίζετε δυστυχώς..

    • Έχεις δίκαιο δεν τους ψηφίσαμε για να έχουμε απαιτήσεις απο αυτούς αλλά απλά για να τους προσφέρουμε μια θέση εργασίας ένα καλο μισθό

  • Τα αντανάκλαστικά του Δήμου μια χαρά ήταν. Εμείς νομίζουμε πως σε ένα δήμο από τον Πολύμυλο έως το Χρώμιο, πρέπει να έχουμε μια αλατιέρα έξω από σπίτι μας. Όλη τη νύχτα χιόνιζε και περιμέναμε στις 8 το πρωί να είναι όλοι οι δρόμοι καθαροί. Είναι ωραία η κριτική και το χώσιμο, κάνουμε και ώραία αντιπολίτευση με ανώνυμα σχόλια

  • Δεν είναι απαίτηση του δημότη η ασφάλεια των δρόμων εσωτερικά σε κάθε οικισμό είναι υποχρέωση του δήμου και μόνο του δήμου κύριε .δεν ζήτησε κανείς τον δήμο να του καθαρίσει το εσωτερικό του σπιτιού του για να μην εχει χιόνι …….είναι όμως υποχρέωση του δήμου σε μια κοινωνία πολιτών να σέβεται και να προστατεύει τους πολίτες τις κοινωνίας ……………Και αυτό δεν γίνεται με ένα jcb σε 5 δρόμους εκτός και αν εσείς που μιλάτε για απαιτήσεις βρίσκεστε κάπου ζεστά και απολαμβάνεται τον καφέ σας αναπολώντας τις ωραίες μέρες του παρελθών ………… και φυσικά νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα.

    • Προφανώς έχεις άγνοια απο δημόσιο και διαδικασίες.. Που θα τα βρει τόσα jcb ρε εξυπνάκια; Που θα το βρει το προσωπικό; Έχετε καταλάβει οτι ζείτε σε μια χρεωκοπημένη χώρα;

  • Και γιατί πρέπει να μιλάμε σωστά ελληνικά εν συντομία έκανα λάθος την λέξει παρελθόν πιστεύω να μου συγχωρεθεί το λάθος αυτό.

  • δεν υπάρχει κακος καιρος απλα υπάρχει κακή προετοιμασία και κακος εξοπλισμός απο ολους μας για την αντιμετώπισή πολίτες και μη

  • και αφου και είμαστε και Ευρωπαίοι πολίτες να θυμίσω πως αυτοί που χρωστάνε νερό και τηλεθέρμανση παρακαλώ να να τα πληρώσουν για να έχει ταμείο ο δήμος για να μας προσφέρει και καλές υπηρεσίες και οχι μόνο

  • Ειναι τοσο απλό να λυθεί μόνιμα το πρόβλημα και να μη φωνάζουμε τζάμπα . Ο Δήμος μπορεί να μισθώνει καθε χρονο σε καθε χωριο ενα τρακτέρ με μαχαίρι πληρώνοντας μεροκάματα και καύσιμα . Αυτο γινόταν παλιότερα και στη λευκοπηγη και αλου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.