kozan.gr: Κριτική του πρώην περιφερειακού συμβούλου Νεοκλή Θεοδουλίδη για τη λειτουργία της κρατικής μηχανής στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας – Το καυστικό σχόλιο της Γ. Ζεμπιλιάδου στην Περιφερειακή Αρχή: “Ναι αλλά απο φανφάρες πολιτικής προστασίας σκίζουμε, έ Νεοκλη;”

26 Φεβρουαρίου 2018
19:46

Ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού Ανατροπή – Δημιουργία”, Νεοκλής Θεοδουλίδης, που είχε παραιτηθεί, σχολιάζοντας τη λειτουργία της κρατικής μηχανής στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, έγραψε: “Αυτή η φωτογραφία είναι σημερινή από το δρόμο Κοζάνης Πτολεμαΐδας. Φυσικά κανένα εκχιονιστικό εν όψει. Εχθές που επέστρεφα από Θεσσαλονίκη το εκχιονιστικό μπροστά μου άνοιγε το δρόμο. Προφανώς η περιφέρεια ή όποιος άλλος υπεύθυνος στέλνει τα οχήματα όταν θα έχει 10 πόντους χιόνι πρώτα. Εδώ και μέρες όλοι γνωρίζουν ότι θα χιονίσει και μάλιστα πολύ.Κανένας δεν μπήκε στον κόπο να ρίξει αλάτι πριν το χιόνι στρωθεί για τα καλά. Το δε εκχιονιστικό συνέχισε την πορεία του και μετά την έξοδο για Πτολεμαΐδα , σχηματίζοντας ωραίο βουνό ώστε να κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα στους οδηγούς που ήθελαν να στρίψουν ( στη στροφή της ΑΕΒΑΛ)”.

Τα προαναφερόμενα συμπεράσματα του κ. Θεοδουλίδη σχολίασε η επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα”, Γ. Ζεμπιλιάδου, γράφοντας: “Ναι αλλά από φανφάρες πολιτικής προστασίας σκίζουμε, έ Νεοκλη;”, αφήνοντας σχετικές αιχμές για την Περιφερειακή Αρχή, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα επικαλείται τις επιτυχίες της σε πρωτοβουλίες & ζητήματα Πολιτικής Προστασίας. Μάλιστα ο κ. Θεοδουλίδης επιβράβευσε και με “Μου αρέσει” το συγκεκριμένο αιχμηρό ερώτημα της κας. Ζεμπιλιάδου.

5 σχόλια

  • Έ τώρα με τέτοιες λεπτομέρειες θα ασχολείται ο Ηλίας ρε παιδιά ; Απο διαβαλκανικό επίπεδο κι άνω και μόνο με συμμετοχή 2 υπουργών και τριών ελικοπτέρων

  • -η περιφέρεια ή όποιος άλλος υπεύθυνος-
    Ευθύνη Εγνατίας καθώς αυτός είναι κάθετος άξονας αυτής;;;
    Το ξέρει ο συγκεκριμένος κύριος και απλά σπεκουλάρει ή τόσο αδαείς αν και περ συμβ

  • Προσφατα σε περιοχες της ερημου στην Αραβια χιονισε
    Εκατοντάδες Σαουδάραβες ξεχύθηκαν στις ερήμους για να απολαύσουν το θέαμα, ενώ προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο όταν ντόπιοι έσπευσαν για το χιονι.στην κοζανη Γκρινια – φτωχια-και Λατερνα!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.