Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, την Κυριακή 4 Μαρτίου

26 Φεβρουαρίου 2018
22:42
Κανένα σχόλιο

Με την παρούσα δεύτερη πρόσκληση καλούνται τα μέλη του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που έχει οριστεί από το Δ.Σ. την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στις 11:30  στο αμφιθέατρο του Συλλόγου , λόγω μη απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης που είχε νωρίτερα ορισθεί (παρ. 5 του αρθ. 15του Καταστατικού).

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι:

-Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

– Οικονομικός απολογισμός

– Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

– Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

– Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.

– Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.