Γιάννης Αντωνιάδης: Ποιος ο πραγματικός σκοπός της επικείμενης επίσκεψης του Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας κ. Γιώργου Αγγελόπουλου στη Δυτική Μακεδονία;

27 Φεβρουαρίου 2018
12:40
Κανένα σχόλιο

Κύριε Γενικέ Γραμματέα,

Οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας, διερωτώνται σε τι συνίσταται το όψιμο ενδιαφέρον σας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη Δυτική Μακεδονία.

  • Μήπως διερευνάτε δρόμους διευκόλυνσης για μετάθεση οικείου προσώπου σας από Ανώτατη Σχολή της Φλώρινας σε άλλη της Θεσσαλονίκης;
  • Μήπως σκέπτεστε να ασκήσετε πιέσεις -ενδεχομένως και κάτι παραπάνω- σε πρύτανη και πρυτανικό συμβούλιο, ώστε να αλλάξουν την απόφασή τους και να επιτρέψουν στα μέλη ΔΕΠ να μεταναστεύσουν σε «παραδείσιους» πανεπιστημιακούς προορισμούς της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας;
  • Τι είδους συγχωνεύσεις είναι αυτές που μειώνουν τα 19 Τμήματα σε 16 και άρα υπονομεύουν την ύπαρξη του πανεπιστημίου;
  • Έχετε υποσχεθεί την παιδαγωγική επάρκεια στις φιλοσοφικές σχολές, προκειμένου να δεχτούν οικείο πρόσωπό σας στους κόλπους τους;
  • Γνωρίζει ο κ. Πρωθυπουργός αυτά σας τα καμώματα;

Σας ενημερώνω πως οποιαδήποτε ενέργειά σας η οποία έχει ως στόχο να υπονομεύσει ή να αποδυναμώσει τα Τμήματα της Φλώρινας και κατ’ επέκταση το Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, θα μας βρει κάθετα αντίθετους.

Ελπίζω ότι πρύτανης και πρυτανικό συμβούλιο θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα μεταβάλουν την απόφασή τους, ώστε να επιτραπεί σε μέλη ΔΕΠ να φύγουν, βάζοντας σε κίνδυνο το μέλλον του πανεπιστημίου.

Επιφυλασσόμαστε για την χρησιμοποίηση κάθε νόμιμου μέσου για την υπεράσπιση του πανεπιστημίου μας που αποτελεί πνευματικό, κοινωνικό, πολιτιστικό -και όχι μόνο- τροφοδότη της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.