Ολοκλήρωση τμήματος του Περιφερειακού δρόμου – Σχέδιο πόλεως Σιάτιστας

27 Φεβρουαρίου 2018
13:37
Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Βοΐου, η Μεμονωμένη Πράξη Εφαρμογής στα Ο.Τ. 99, 101 και 102 του Ρυμοτομικού Σχεδίου Σιάτιστας με σκοπό τη συνέχιση της διάνοιξης της περιφερειακής οδού της Σιάτιστας.

Σε διάστημα ενός ή δύο μηνών, μετά τον έλεγχο της μελέτης από την Π.Ε. Κοζάνης και την κύρωση της Τοπικής Πράξης Εφαρμογής, θα ακολουθήσει η κατασκευή του τμήματος αυτού του περιφερειακού δρόμου καθώς υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Η διάνοιξη του περιφερειακού δρόμου θα επιφέρει άμεση περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής, βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και μειωμένο χρόνο πρόσβασης στην πόλη, αφού θα επιτρέψει την ταχεία και ανεξάρτητη πρόσβαση στην συνοικία “Χώρα” της Σιάτιστας και την κυκλοφορική αποσυμφόρηση της συνοικίας “Γεράνεια”, καθώς θα διευκολύνει την πρόσβαση στο υπόλοιπο τμήμα της πόλης χωρίς την διέλευση από αυτή.

Με τον τρόπο αυτό ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια τους κατοίκους της Σιάτιστας, βρίσκει τη λύση του.

Όσον αφορά την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης, βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο υλοποίησής της, καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες, και σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, θα εξεταστούν οι ενστάσεις που υποβλήθηκαν ώστε να προωθηθεί προς έγκριση από τους αρμόδιους φορείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.