Γ. Αδαμίδης, στο kozan.gr, για δηλώσεις Παναγιωτάκη: “Oι μάσκες έπεσαν!”

28 Φεβρουαρίου 2018
09:46

Την άποψη του προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκη (ότι, πλέον, ο λιγνίτης για τη ΔΕΗ  είναι δυσβάστακτος), ζήτησε το kozan.gr. Όπως μας ανέφερε ο κ. Γιώργος Αδαμίδης: “Οι μάσκες έπεσαν. Εκεί που πουλούσαν τους λιγνίτες, με το πιστόλι στον κρόταφο, τώρα ο λιγνίτης είναι δυσβάστακτος για την ΔΕΗ, σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτάκη. Το σχέδιό τους είναι, μετά τον Ιούνιο του 2020, η ΔΕΗ να έχει στην κατοχή της και να δουλεύει μόνο ο Άγιος Δημήτριος 5 και η Πτολεμαΐδα 5 (εφόσον είναι έτοιμη). Με δεδομένο ότι η Μελίτη και η Μεγαλόπολη είναι στο σχέδιο να πουληθούν, τ’ ότι “Αμύνταιο” και η “Καρδιά” δεν παίρνουν παράταση λειτουργίας, το γεγονός ότι δεν θέλουν να βάλουν λεφτά για τους λιγνίτες, καθώς και τ’ ότι για τις μονάδες 1,2,3,4 , του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου απαιτούνται επενδύσεις με βάση τα νέα περιβαλλοντικά standards, η ΔΕΗ θα μείνει με δύο μονάδες ( Άγιος Δημήτριος 5 και  Πτολεμαΐδα 5)”.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Σε πρόλαβε ο Παναγιωτάκης.
    Τώρα ποιές μάσκες πέσανε καλό είναι να το δείς εσύ γιατί υπάρχουν κα οι ….Λαγοί τού Μυτιληναίου!!!

  • Αν σου βαστάει για τις μαγκιές σου, γιατί δεν ζητάς μετάθεση στη Μελίτη για να δούμε τι θα κάνεις και στον ιδιώτη; Η μονιμότητα σε πείραξε μου φαίνεται!
    Γέμισε η Ελλάδα σχολιαστές που βγάζουν δεκαρικούς λόγους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.