kozan.gr: Αυτοί είναι οι πρώτοι 20 υποψήφιοι με τον Ευάγγελο Σημανδράκο για την υποψηφιότητά του στο δήμο Κοζάνης, στις εκλογές του 2019 (Bίντεο)

1 Μαρτίου 2018
13:02

Αυτοί είναι οι πρώτοι 20 υποψήφιοι με τον Ευάγγελο Σημανδράκο για την υποψηφιότητά του στο δήμο Κοζάνης, στις εκλογές του 2019. Δείτε το βίντεο:

 

***Διαβάστε εδώ τι είχε προηγηθεί…

20 σχόλια

  • σε αυτα ειναι η αληθεια πως είστε πρώτη στα ψέματα το λεω αυτο διότι προ εκλογών σαν συνδυασμό είσασταν ΣΥΡΙΖΑ μετα απο απο αντίδρασης ανεξάρτητος συνδυασμός και τωρα μονο που δεν είσαστε εκπρόσωπος της κυβέρνησης . και κατι αλλο απο αντημνημονιακη έχετε γινει πιο μνημονιακη απο κουκουλοπουλο και Παπαδόπουλος περισσότερο δηλαδή απο ΠΑΣΟΚ και νέα δημοκρατία μπραβο σας

  • ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΑΛΟΥΤΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

  • Πανέξυπνο! Απο οτι φανηκε και συζητηθηκε και παρότι οι δηλώσεις του Ευ. Σημανδράκου έγιναν με παρότρυνση του kozan.gr, ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης δεν πρεπει να αποκλείει την κάθοδό του στις εκλογές του πρωτου βαθμου τοπικής αυτοδιοίκησης για το Δήμο Κοζάνης.

  • Για τον Απρίλη δηλαδή βρε kozan τι ετοιμάζεις χαχαχα παντως θα ηταν πολυ καλη Επιλογή…αλλά Βαγγέλη μου έχεις τέτοιο ήθος…που θα ήθελα να μείνεις στα μετόπισθεν γιατι πολυ φοβαμαι πως θα χασεις το κυρος σου

  • Οπως βλέπετε πλήθος πολιτών που δεν μετέρχονται την Κοζανίτικη παράδοση πίστεψαν στο άριστο μαρτιάτικο δημοσίευμα. Αυτό αποδεικνύει την έλλειψη γνώσης της Κοζανίτικης παράδοσης και πολιτισμού.
    Ο ξεριζωμός εθίμων απο τον φυσικό του χώρο (π.χ μωμόεροι) και η βιαια μεταφορά στην Κοζάνη δεν βλάπτει μόνο την Κοζάνη αλλά κυρίως τις κοιτίδες του ποντιακού πολιτισμού. Ο κόσμος έχει χάσει την πολιτιστική του ταυτότητα
    Αμεσα θα πρέπει να:
    1. Θεσπμοθετηθεί Αντιδημαχία Μητρόπολης για την πόλη και Αντιδημαρχία υπαίθρου.
    2. Δοθούν κίνητρα να παραμένει ο κόσμος στα χωριά του και αντικίνητρα για την μετανάστευση στην πόλη.
    3. Εισαγωγή τέλους 3 ευρώ για κάθε μη Κοζανίτικο όχημα που εισέρχεται στην πόλη που θα δίδει δικαίωμα στάθμευσης, και παρακολούθησης σεμιναρίων στην Κοζανίτικη παράδσοη και πολιτισμό
    4. Κατασκευή στέγης Κοζανίτικου πολιτισμού και εργαστηρίου παράδοσης στο Ξενία ώστε να διδάσκονται η τέχνη του φανού, η ιστορία και η γλώσσα-κουλτούρα του τόπου. Η εγγύτητα στην Σκ’ρκα εγγυαται την απρόσκοπτη πρόσβαση σε γνήσιες ντόπιες συμπεριφορές

  • Ο Σημανδρακος είναι και εξυπνος και έμπειρος. Αποκλείεται να έκανε δηλωση χωρις να υποβόσκει κατι. Άλλωστε δεν ειναι τυχαίο που παρευρίσκεται σε ολες τις εκδηλώσεις του Δήμου.
    Πέταξε αδεια για να πιασει γεμάτα…και μαλλον έπιασε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.