kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας για το νέο υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστα Στρατή: “Ως συνεργάτης του Γιώργου Σταθάκη υπήρξες φίλος της Δυτικής Μακεδονίας”

1 Μαρτίου 2018
10:46

Με ανάρτησή του στο facebook ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, αναφέρθηκε στο νέο υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστα Στρατή, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Συνεργαστήκαμε άψογα για την διαμόρφωση του νομικού πλαισίου του ειδικού τιμολογίου ρεύματος. Ως συνεργάτης του Γιώργου Σταθάκη υπήρξες φίλος της Δυτικής Μακεδονίας. Είμαι σίγουρος Κώστα Στρατή και από την θέση του υφυπουργού Πολιτισμού που σε εμπιστεύτηκε ο πρωθυπουργός, θα προσφέρεις τα μέγιστα!”.

 

 

 

8 σχόλια

  • Μόνο κολλητοίλικια με την κυβέρνηση έχεις . Να ξέρεις ότι υπάρχουν και πολλοί που για μια –πέντε – δέκα σχολές δεν πουλιούνται δεν ξεπουλάμε το σπίτι τους την ιστορία τους την Μακεδονία . Καλές σχέσεις θα πρέπει να έχεις μα τους κατοίκους της περιφέρειας σου

  • Ρε kari piidi καλα τα ματσσ μουτσα αλλα ακομα για το μουφε κοινωνικο τιμολογιο κομπαζεις;;; ο κοσμος εχει απηυδήσει με τα τόσα δηθεν κ ταχα σου.. σημαζεψου κ στασου υπεύθυνα απέναντι στους κατοίκους της περιφέρειας .

  • ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  • ποιου Σταθάκη αυτού που ξεπουλάει τη ΔΕΗ και χασκογελάει; Για αυτά συνεργάστηκες ρε Καρυπίδη;

  • Φίλος της Δυτικής Μακεδονίας ο Σταθάκης, που ξεπουλάει τις μονάδες, και τον λιγνίτη; Καταλάβαμε Καριπίδη τι ρόλο παίζεις με την κυβέρνηση, παρετήσου τώρα όπως είχες υποσχεθεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.