Δυο χρόνια χωρίς τον Κώστα Τσιάντα ….

1 Μαρτίου 2018
12:17

Σαν σήμερα ..σαν χαιρετισμός

Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια αδελφέ , φίλε , πρόεδρε του συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης.Σ΄αυτό το διάστημα έγιναν και γίνονται τόσα πολλά και εσύ δεν είσαι εδώ…Να συντρέξεις , να συμπορευθείς , να στηρίξεις , να χαρείς , να χορέψεις, να λυπηθείς…Τόσα πολλά να κάνεις για την οικογενειά σου και για τόσους πολλούς .
Η πάροδος των δυο ετών δεν βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε το αμετάκληστο και το απόλυτο της απουσίας σου ..δεν μείωσε την οδύνη ..γιατί δεν ξεχνάμε.Σου υποσχόμαστε ότι θα σε θυμόμαστε για πάντα. Ευχόμαστε στην αγαπημένη σου οικογένεια, η ζωή να της δίνει μόνο χαρές. Και η ευτυχία να σκουπίζει κάθε δάκρυ που τρέχει από τα μάτια της.

οι φίλοι σου
Σταύρος -Νελυ

4 σχόλια

  • Υπεροχος ανθρωπος. Ομως ειναι εδω. Και χαιρεται και λυπαται και στηριζει και συνδραμει. Ζουμε ολοι μαζι. Ορατοι και αορατοι. Και μαθαινεις ν αφουγκραζεσαι και να επικοινωνεις. Καλο Παραδεισο Κωστα σ ευχαριστουμε για το υποδειγμα σου και καλη δυναμη στην οικογενεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.