kozan.gr: Kοζάνη: Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί πραγματοποίησαν, σήμερα Παρασκευή 2/3, παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης, ζητώντας διορισμούς σε σχολεία και δομές στην Ειδική Αγωγή (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Μαρτίου 2018
14:13

Με αίτημα αιχμής τους μόνιμους, μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης, σήμερα Παρασκευή 2/3, πραγματοποίησε για άλλη μια φορά, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς από την Εορδαία, αλλά και τις δομές Ειδικής Αγωγής (Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π). Όπως είπαν στο Kozan.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρ. Βμιας Εκπ. Κοζάνης κ. Σ. Κωτούλας και η κα Σ. Κολοβού (Ειδική Αγωγή) , η κινητοποίηση γίνεται για το σύνολο των ζητημάτων του δημόσιου σχολείου (μόνιμοι, μαζικοί διορισμοί, 14χρονο δημόσιο δωρεάν σχολείο, στήριξη της ειδικής αγωγής, ίδια δικαιώματα αναπληρωτών και μονίμων, αύξηση δαπανών για την παιδεία…),όπως επίσης και την εργασιακή ανασφάλεια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Θανάσης Τέγος

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.