kozan.gr: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο δρόμο για το Μποδοσάκειο – Κόπηκε στη μέση κολόνα φωτισμού (Φωτογραφίες)

3 Μαρτίου 2018
21:07

Τροχαίο ατύχημα στο δρόμο για το Μποδοσάκειο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3/3. Δυο αυτοκίνητα συγκρούσθηκαν, με αποτέλεσμα ένα εξ αυτών να πέσει πάνω σε κολόνα φωτισμού της ΔΕΗ κόβοντας την κυριολεκτικά στη μέση. Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στη συγκεκριμένη περιοχή. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την ΕΛΠΑ Πτολεμαΐδας,  δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημιές όπως αποδεικνύεται κι από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Oι φωτογραφίες είναι από την ΕΛΠΑ Πτολεμαΐδας

 

 

9 σχόλια

  • Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.. Πολλά ατυχήματα στην συγκεκριμένη διασταύρωση.. Η κυκλικός κόμβος η φανάρια…

    • Ή ταχύτητα λέω εγώ..όλα γύρω ,μας φταίνε και πότε ο εαυτός μας ,..κοτζαμ κολώνα κόπηκε, δεν νομίζω να φταίει ο κυκλικός κόμβος. Τουλαχιστον να ναι καλά οι άνθρωποι. Προσοχή θέλει!

  • Μόνο η ταχύτητα αγράμματων και απαίδευτων οδηγών. Όποιος θέλει ας περπατήσει καθημερινά οποιαδήποτε ώρα στον συγκεκριμένο δρόμο. Λύση για τους θρασύδειλους οδηγούς είναι μία και απλή: Μία εβδομάδα τροχαία με ραντάρ και αφαίρεση διπλωμάτων και πινακίδων. Θα έχει τελειώσει οριστικά μόλις γίνει γνωστό. Τέτοιος λαός είμαστε!!!

    • Όπως ακριβώς το είπες. Για καμιά βδομάδα τώρα θα είναι η τροχαία εκεί και μετά πάλι τα ίδια. Όπως μια βδομάδα έκανε έλεγχο στα παράνομα παρκαρίσματα στην πόλη και αφού κέρδισε το στοίχημα (φωτογραφίες και βίντεο με φίλους “δημοσιογράφους” του χωριού μας), εξαφανίστηκε και πάλι. Πτολεμαΐδα είσαι.

  • Από τη στιγμή που τον πέτυχε κέντρο στα πλάγια σαφώς είναι ευθύνη αυτού που παραβίασε προτεραιότητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.