Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Βοΐου για το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

5 Μαρτίου 2018
12:44
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος απευθύνει συγχαρητήριο μήνυμα στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας για την πανελλήνια διάκρισή τους.

«Συγχαίρω θερμά τους μαθητές του κιθαριστικού συνόλου και τον καθηγητή κ. Ζορπίδη Ιωάννη του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για την πανελλήνια διάκρισή τους στους Αγώνες Τέχνης που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη. Για δεύτερη συνεχή χρονιά το σχολείο μας αποσπά το 3ο βραβείο και κερδίζει τις εντυπώσεις με τις μοναδικές ερμηνείες και το ξεχωριστό του ρεπερτόριο.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την εξαιρετική προετοιμασία και στήριξη που προσφέρουν σε όλους τους μαθητές του σχολείου. Δηλώνουμε περήφανοι ως Δήμος για όλες τις εμφανίσεις των μουσικών συνόλων του σχολείου σε διάφορες εκδηλώσεις και διαγωνισμούς κα’ όλη τη σχολική χρονιά.

Ο Δήμος Βοΐου θα συνεχίσει να κάνει ότι είναι δυνατό για να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου σας. 

Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους».

Δημήτριος Λαμπρόπουλος

Δήμαρχος Βοΐου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.