Μια ολόκληρη κοινωνία βράζει εξαιτίας της ανικανότητας κάποιων ανθρώπων να δρούν δίκαια και αποτελεσματικά. Για άλλη μία αγωνιστική γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης και άθλιας διαιτησίας του κ. Καρατέρπου απέναντι στην ομάδα μας στον αγώνα με την Φ.Σ. Κοζάνη, όπου ξεσήκωσε και εξόργισε με την συμπεριφορά του μια ολόκληρη επαρχία που βρισκόνταν στον γήπεδο της Νεάπολης.

Από την αρχή του αγώνα επέτρεπε τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών της Κοζάνης, αφήνοντας τα ατιμώρητα. Συγκεκριμένα παραθέτουμε, το αντιαθλητικό μαρκάρισμα παίκτη της Κοζάνης επάνω στον ποδοσφαιριστή της Α.Π.Β. κ. Στεργιόπουλο Δανιήλ, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και την διακωμηδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβένων.

Παρόλα αυτά, προς έκπληξη όλων, ο κ. Καρατέρπος το θεώρησε ασήμαντο συνεχίζοντας το παιχνίδι χωρίς καμμία τιμωρία προς τον παίκτη της Φ.Σ. Κοζάνης, ούτε δε καταλόγισε φάουλ υπερ της Α.Π.Β.., ήτοι από πλάγιο των φιλοξενούμενων παίκτης της Φ.Σ. Κοζάνης έκανε ολοφάνερα επιθετικό φάουλ σε αμυντικό της Α.Π.Β. και πήρε την κεφαλιά η οποία κατέληξε άουτ. Προς έκπληξη όλων, όμως δείχνει το σημείο του κόρνερ, από όπου και προήλθε το πρώτο (1ο) γκόλ της Φ.Σ. Κοζάνης.

Στο δεύτερο (2ο) ημίχρονο και συγεκριμένα στο 67ο λεπτό του αγώνα, σε σούτ παίκτη της Α.Π.Β. η μπάλα βρίσκει στο τεντωμένο χέρι του αμυντικού της Φ.Σ. Κοζάνης, με αποτέλεσμα ο προαναφερόμενος διαιτητής και ο επόπτης κ. Τζιαμπάζης να κλείνουν τα μάτια στο καταφανέστατο πέναλντι.

Σε άλλη φάση, δύο (2) παίκτες της Φ.Σ. Κοζάνης (τρακάρουν μεταξύ τους) πέφτουν πάνω σε πάικτη της Α.Π.Β. αλλά ο προαναφερόμενος διαιτητής καταλογίζει φάουλ υπέρ της Φ.Σ. Κοζάνης και τιμωρεί με κίτρινη κάρτα τον πάικτη της Α.Π.Β.. Έτσι, κατανόησαν και οι πιο δύσπιστοι τι πραγματικά συνέβαινε εξ αρχής στον αγώνα.

Τέλος αλλά όχι έλασσον σε σημασία, στα τελευταία λεπτά του αγώνα και μπροστά στα μάτια του κ. Τζαμπάζη δεν δόθηκε κόρνερ υπέρ της Α.Π.Β., με αποτέλεσμα ο άρχων του αγώνα (και του χρόνου διεξαγωγής του παιχνιδιού) να σφυρίξει νωρίτερα την λήξη του αγώνα και να βρεί τους παίκτες των δύο ομάδων να διαπληκτίζονται μεταξύ τους, καταλήγοντας στα αποδυτήρια.

Σε κάθε περίπτωση, η Α.Π.Β. καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και να προέρχεται.
Υ.Γ. 1: Η Α.Π.Β. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας κ. Στεργιόπουλο Δανιήλ.
Υ.Γ. 2: Μέλη της διοικήσεως των δύο (2) ομάδων που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Υ.Γ. 3: Στον πρώτο γύρο, στον μεταξύ μας αγώνα Φ.Σ. Κοζάνης – Α.Π.Β., με τον ίδιο διαιτητή σημειώθηκαν αντίστοιχα περιστατικά, ΤΥΧΑΙΟ;

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου Ενωση

 

Πηγή https://matiesstasport.blogspot.gr/2018/03/blog-post_81.html