ΝΙΩΘΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΪΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

«Κύπρος –Ελλάδα- Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες»

ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΙΟΥ-ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΡΟΣΧΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ.

ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΕΛΗ – ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ , ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ.

ΝΙΚΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ