Κοζάνη: Φωτεινοί σηματοδότες στο κίτρινο (πορτοκαλί), σε δύο σημεία της πόλης μετά από αίτημα Πυροσβεστικής & ΕΚΑΒ (Βίντεο)

6 Μαρτίου 2018
08:23

 Φωτεινοί σηματοδότες στο κίτρινο (πορτοκαλί), σε δύο σημεία της Κοζάνης μετά από αίτημα Πυροσβεστικής & ΕΚΑΒ. Δείτε το ρεπορτάζ του ΤΟP Channel

7 σχόλια

    • Εισαι τουλαχιστον ανόητος . Υπαρχουν αρκετές διασταυρώσεις που λόγο ανευθυνότητας ( περνάνε με stop) έχουμε πολλά ατυχήματα

  • Σημαντικό στην διασταύρωση Γκέρτσου & Αριστοτέλους είναι να τηρούνται και οι σημάνσεις που απαγορεύουν την αλλαγή πορείας προς αριστερά … σεβασμός στον συνάνθρωπο και στους κανόνες …

  • Αναρωτιέμαι αν η πλειοψηφία των ελλήνων οδηγών γνωρίζουν τη σημασία του πορτοκαλί στο φανάρι!! Κι αν θεωρητικά είναι εν γνώση τους, κατά πόσο γίνεται συνείδηση και πράξη;; Δυστυχώς οδηγούμε σαν να είμαστε μαλωμένοι και θυμωμένοι με τον εαυτό μας, με τους άλλους οδηγούς, με τα αυτοκίνητα, σαν να οδηγούμε μόνο εμείς στο δρόμο και κανείς άλλος… Όσα φανάρια κι αν τοποθετηθούν θα πρέπει παράλληλα να βελτιώσουμε την οδηγική μας συμπεριφορά.

  • Γεια σου ρε Ζαμανίδη άρχοντα. Είδες για να μην αλλάζεις τίποτα στην πόλη; Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Άσε τους άλλους να παιδευονται και να ακούν και παράπονα.

  • Ας μας απαντήσει ο Δήμος αν πριν παραγγελθούν καινούρια φανάρια ρωτήθηκαν η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Με τα λεφτά των άλλων όλοι γαλαντόμοι είναι.

  • Ρε πλάκα μας κάνετε; Κόκκινο και πράσινο δεν θα ανάβουν ποτέ σε αυτούς τους σηματοδότες; Μόνο στην Κοζάνη συμβαίνουν αυτά!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.