Αυτεπάγγελτη μήνυση για το γεγονότα στον αγώνα Ακαδημία Βοίου – Κοζάνη – Η συγνώμη του επίτιμου προέδρου και του προπονητή της Ακαδημίας Βοΐου

6 Μαρτίου 2018
09:52

Στην εκπομπή Ματιές στα σπορ στο flash μίλησαν την Δευτέρα το βράδυ ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της Ακαδημίας Βοΐου κύριος Δημήτρης Κοσμίδης και ο προπονητής της ομάδας κ. Πασχάλης Δημητρίου.

Οι δύο άντρες φανερά επηρεασμένοι μίλησαν για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή το απόγευμα στο παιχνίδι Ακαδημία Βοΐου – Κοζάνη 0-2.

Αρχικά ο κύριος Κοσμίδης  σε τηλεφωνική επικοινωνία μίλησε και  καταδίκασε τα όσα έγιναν  μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Ζήτησε εκ μέρους όλων,   συγνώμη από την Κοζάνη και τους ποδοσφαιριστές της.  Έδωσε την  υπόσχεση   πως παρόμοια γεγονότα δε θα ξανασυμβούν στο Βόιο. Δε θα αφήσει να γίνει το παραμικρό γιατί όπως είπε το Βόιο είναι φιλόξενο και το γνωρίζουν πολλοί.

Μεγάλο μερίδιο όμως ευθύνης έριξε  και στην  διαιτησία που όπως είπε  έπαιξε το ρόλο της στα άσχημα γεγονότα.

Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά και ο Πασχάλης Δημητρίου προπονητής  της Ακ. Βοΐου  ο οποίος είπε αναλυτικά:

Ένιωσα την ανάγκη να βγω δημόσια στην εκπομπής σας  και να ζητήσω συγγνώμη. Έχω  μερίδιο ευθύνης στα γεγονότα.

 Ζητάω συγνώμη από τον κ.  Καρατέρπο για τη συμπεριφορά μου, από την ομάδα της  Κοζάνης τους ποδοσφαιριστές της, την ομάδα τη δική μου  απ’  όλο το φίλαθλο κόσμο.

Τέλος έγκυρες πληροφορίες της σελίδας αναφέρουν πως χθες το βράδυ ο ποδοσφαιριστής της Κοζάνης Πουλατσόγλου Άγγελος με το δικηγόρο του,  κατέθεσε μήνυση στους δύο παράγοντες του Βοΐου που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια.

https://matiesstasport.blogspot.gr

6 σχόλια

  • Η δημόσια αναγνώριση του λάθους θέλει θάρρος και κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Γνωρίζοντας απο πρίν ποιές συμπεριφορές δεν είναι πρεπουσες και μας προσβάλουν, ορθό ειναι να τις αποφεύγουμε, τιμώντας ετσι τον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

    • Μέχρι πρότινος κατηγορούσε τη διαιτησία, και τώρα που το θέμα πήρε διαστάσεις στα μμε, διαγραφή στη νοδε και μηνύσεις άρχισε να κελαηδάει διαφορετικά..

  • Τη δημόσια συγνωμη έχει μεγάλη σημασία να την πιστευεις και όχι λόγω τετελεσμένων γεγονότων να την εκφράζουμε.
    Ιδίως όταν τα γεγονοτα είναι από μέσα από τον αγωνιστικο χώρο.
    Είναι ντροπή για το άθλημα και τους αθλητές αυτού του είδους τα γεγονότα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.