Η κοπή πίτας της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες)

6 Μαρτίου 2018
10:36
Κανένα σχόλιο

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας, έκοψε την περασμένη Κυριακή την πίτα για τη νέα χρονιά. Ενήλικα στελέχη της Περιφερειακής Εφορείας από όλη τη Δυτική Μακεδονία, μέλη των Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης των Συστημάτων, Παλαιοί Πρόσκοποι, εκπρόσωποι της Δημοτική αρχής τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε ο Περιφερειακός Έφορος Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιος Καρακούλας, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό της πλούσιας δραστηριότητας των Συστημάτων για το 2017 και ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά με πολύ Προσκοπικό παιχνίδι.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης Γιάννης Γρηγοριάδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γιώργος Σιαμπανόπουλος, ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης Κώστας Στούκης και η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης της Περιφερειακής Εφορείας Αναστασία Χριστοδούλου.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα σύντομο βίντεο για τη ζωή και τη δράση του ιδρυτή του Προσκοπισμού λόρδου Robert Baden Powell, μιας από τις μεγαλύτερες μορφές παγκοσμίως που προώθησαν τη βοήθεια προς τον πλησίον και τη συνειδητή ενεργή δράση στην ανθρωπότητα.

H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας με το φλουρί να πέφτει στο 7ο Σύστημα Προσκόπων Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.