Oικονομικό Επιμελητήριο (5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας): Επιμορφωτικό σεμινάριο έξι (6) ωρών τo Σάββατο 10 Μαρτίου

6 Μαρτίου 2018
12:05

Το 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κοζάνη επιμορφωτικό σεμινάριο έξι (6) ωρών, τo Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, από τις 09:00 έως τις 15:00 στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

με θεματολογία:

  • Ιδού το νέο ΕΝΤΥΠΟ Ε3 :
  • 30 ΣΗΜΕΙΑ SOS: τα βήματα στην προετοιμασία για το κλείσιμο της χρήσης 2017
  • Φορολογικός έλεγχος επιχειρήσεων:
  • Σύντομη ανασκόπηση και επισήμανση σημαντικών θεμάτων:

ΕΙΣΗΓΗΤΉΣ

Γιώργος Χριστόπουλος – Φοροτεχνικός, πιστοποιημένος εισηγητής φορολογικών σεμιναρίων Συγγραφέας, μέλος της ΣτΑ του ΟΕΕ, πρώην καθηγητής ΤΕΙ

Μετά από κάθε ενότητα του σεμιναρίου, θα ακολουθεί συζήτηση και θα δοθούν απαντήσεις.

Το σεμινάριο διατίθενται δωρεάν.

Ο Πρόεδρος του Π.Τ

Μανώλης Καρακάσης

Ένα σχόλιο

  • Φιλότιμη και αξιέπαινη η προσπάθεια του Προέδρου Μ.Κ. για την ενημέρωση των λογιστών -φοροτεχνικών και μπράβο του αλλά…..Το νέο έντυπο Ε3 δεν έχει ανακοινωθεί-εγκριθεί ακόμα επίσημα από την ΑΑΔΕ. Και βέβαια δεν έχει δημοσιευθεί καμιά οδηγία συμπλήρωσης του και είναι τόσο διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια. Προσωπικές απόψεις του συγγραφέα (βιβλίων) θα ακουστούν ; Ποια ΠΟΛ-απόφαση της ΑΑΔΕ θα επικαλείται; Γιατί τέτοια βιασύνη; Τι θέλουν να προλάβουν; Μπορεί να δεσμευτεί; Και τι πρακτικό αντίκρισμα βέβαια μπορούν να έχουν οι δεσμεύσεις του; Και αν είναι αλλιώς οι οδηγίες της ΑΑΔΕ ; Το πάθημα του 2015 με τις λάθος οδηγίες δεν έγινε μάθημα σε κάποιους; Οι λογιστές διψούν για μάθηση και θα τρέξουν , αλλά καλά θα κάνουν να είναι απαιτητικοί, καθώς διαχειρίζονται εισοδήματα και περιουσίες άλλων.
    Θα έκαναν κάτι ανάλογο οι δικηγόροι, οι μηχανικοί ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.