Απάντηση του Βουλευτή Ντζιμάνη σχετικά με αναρτήσεις του Kozan.gr για τη συζυγό του κ. Άννα Παπαδοπούλου και τις διαφορές της με το Δ.Ω.Κ. σε επαγγελματικό επίπεδο

7 Μαρτίου 2018
10:15

Στις δύο τελευταίες αναρτήσεις του kozan.gr σχετικά με τη συζυγό μου τη Λυρική Σοπράνο κ. Άννα Παπαδοπούλου και τις διαφορές τις με το Δ.Ω.Κ. σε επαγγελματικό επίπεδο, παρατηρώ ότι δεν προτάσσεται την ιδιοτητά της και την επαγγελματική της σχέση με το Δ.Ω.Κ., αλλά το ότι είναι συζυγός μου.

Και βέβαια αποτελεί τιμή για μένα που έχω σύζυγο την ‘Αννα Παπαδοπούλου αλλά εδώ διαβλέπω ότι η αναφορά στη σχέση μας εμπεριέχει σκοπιμότητα.

Η κ. Παπαδοπούλου είναι μία καταξιωμένη καλλιτέχνης Πανελλήνιας εμβέλειας και δεν έχει καμία ανάγκη ετεροκαθορισμού από το δικό μου όνομα και την ιδιότητά μου.

Ουδέποτε έχω εμπλακεί με τα επαγγελματικά της συζύγου μου, όπως θα κάνανε άλλοι στη θέση μου,και αντίστοιχα δεν της επιτρέπω να αναμιγνύεται στα δικά μου. Ούτε την απόσπασα στο βουλευτικό μου γραφείο, όπως είχα τη δυνατότητα να το κάνω και για λόγους αρχής και διότι αισθανόταν υπεύθυνη απέναντι στους μαθητές της.

Αλλά για να ξέρουμε για ποιόν άνθρωπο μιλάμε θα σας επισημάνω περιληπτικά τα παρακάτω.

Η Άννα Παπαδοπούλου είναι Λυρική σοπράνο και ηθοποιός με πανεπιστημιακές σπουδές στην Σοβιετική Ένωση.και πτυχίο αναγνωριρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

Είναι καθηγήτρια του Δ.Ω.Κ διορισμένη .μέσω ΑΣΕΠ εδώ και είκοσι 20 χρόνια.

Ίδρυσε για πρώτη φορά τάξη μονωδίας στο Δ,Ω,Κ, και μύησε στο κλασσικό τραγούδι εκατοντάδες παιδιά από την Κοζάνη.

Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς κλασσικού τραγουδιού και απέσπασε πρώτα και δεύτερα βραβεία.

Έχει ανεβάσει για πρώτη φορά στην Κοζάνη, σε συνεργασία με το Δ.Ω.Κ. και το ΔΗΠΕΘΕ , όπερα

Έχει δώσει πολλές συναυλίες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Κατερίνη, Καστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά, Αγρίνιο, Μεσολόγγι κ.α.

Στην πόλη της Κοζάνης έχει δώσει πάρα πολλές συναυλίες για κοινωνικούς σκοπούς, να σας θυμίσω μερικές:

Συναυλία για συγκέντρωση τροφίμων για τους άπορους (πρίν ακόμα γίνει μόδα ανά την Ελλάδα).

Συναυλίες για τα αυτιστικά παιδιά τα έσοδα διατέθηκαν στο σύλλογο γονέων των παιδιών αυτών.

Συναυλία για την κατασκευή παιδικής χαράς στο συνοικισμό των Ελληνοπόντιων στο πρωτοχώρι (τα έσοδα είναι στη διάθεση του Δήμου Κοζάνης)

Επίσης σας ενημερώνω ότι η κ. Παπαδοπούλου θα συμμετάσχει στις 25 και 28 Μαρτίου σε δύο συναυλίες με τον γνωστό συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, που θα ανεβάσει το έργο του Διονυσίου Σολωμού Ελεύθεροι Πολιορκημένοι, στην Πάτρα και στην Αθήνα αντίστοιχα.

Αυτή λοιπόν φίλοι μου είναι η Άννα Παπαδοπούλου,θέλετε θαυμάστε την, θέλετε μισήστε την. Εγώ απλώς είμαι ο συζυγός της και μόνο.

16 σχόλια

  • είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γίνετε χαμος με την τουρκια ησουν στρατηγός του ελληνικού στρατού γίνετε χαμος με την Τουρκία εχεις υποχρέωση να πεις ρα πράγματα οπως ειναι αλήθειες και οχι να εκτελείτε κομματικές εντολές. σοβαρευτείτε και πείτε κατι σχετικά με αυτα που έρχονται διοτι ειναι δυσάρεστα ολα αυτα και μην ασχολείστε με άσχετα και ανούσια πράγματα σύμφωνα με αυτο που εκπροσωπείτε

  • Θέλω να σας συγχαρώ που έχετε το θάρρος και το λέτε
    “Ούτε την απόσπασα στο βουλευτικό μου γραφείο, όπως είχα τη δυνατότητα να το κάνω και για λόγους αρχής“
    Κάποιος άλλος βουλευτής του νομού μας το πρώτο πράγμα που έκανε σαν βουλευτής είναι να αποσπάσει την σύζυγο του στο πολιτικό γραφείο

    • αμα δεν ηταν παράνομο καλα εκανε απο την στιγμή που υπήρχε θέση και κάποιος έπρεπε να παει η θεση αυτοί την καταλαμβάνει άτομο εμπιστοσύνης δεν ειναι κακο νομιζω

  • Η Αννα ειναι ενας υπεροχος σπανιος ανθρωπος περα απο καταξιωμενη καλλιτεχνης. Ελαχιστοι υπαρχουν στο επιπεδο της και φυσικα αυτα τα ατομα βαλλονται απο μικροψυχους και διαπλοκεις. Καλα εκανε και το δημοσιοποιησε για να μαθαινουμε τις τακτικες καποιων υπερανω…

  • ΑΝΝΑ ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.