kozan.gr: Πρότυπο έργο αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά στο Δήμο Κοζάνης – Η σημερινή συνέντευξη τύπου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

7 Μαρτίου 2018
13:40
Κανένα σχόλιο

Η παρουσίαση της συνεργασίας του Δήμου Κοζάνης με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, για την πιλοτική εγκατάσταση αποθήκευσης ενέργειας στις τρεις εγκαταστάσεις που έχει σε λειτουργία ο Δήμος Κοζάνης για την παραγωγή ενέργειας από φωτοβολταϊκα με ενεργειακό συμψηφισμό (net-metering), πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Μαρτίου στο Δημαρχείο Κοζάνης. Η συνεργασία γίνεται μέσω του προγράμματος stores που επιδιώκει το σχεδιασμό μιας βέλτιστης πολιτικής που θα προωθεί την αποδοτική ενσωμάτωση φωτοβολταικών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας στο ηλεκτρικό πεδίο. Για τη συνεργασία μίλησαν οι Λευτέρης Ιωαννίδης Δήμαρχος Κοζάνης, Γιώργος Χριστοφορίδης Αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Γρηγόρης Παπαγιάννης καθηγητής ΑΠΘ, Αστέριος Ζαφειράκης εκ μέρους της ΔΕΔΔΗΕ και ο Δημήτρης Δαϊρούσης από το Συνεταιρισμό φαρμακοποιών Δυτικής Μακεδονίας.

 






Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.