Πτολεμαΐδα: Aντιδρούν οι φοιτητές του τμήματος ΤΕΙ Μαιευτικής στις δηλώσεις Γκανάτσιου

7 Μαρτίου 2018
14:36

Έκτακτη γενική συνέλευση  συγκαλεί  σήμερα στις 4 το απόγευμα η πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών- φοιτητριών του τμήματος ΤΕΙ Μαιευτικής Δ. Μακεδονίας, Ρούλα Περπερίδου, προκειμένου να αποφασισθεί ο τρόπος αντίδρασης στις πρόσφατες δηλώσεις του Πρύτανη του ΤΕΙ  Δ. Μακεδονίας κ. Γκανάτσιου, σχετικά με το εν λόγω τμήμα. Ο Κ. Γκανάτσιος, ανέφερε, ότι δέχθηκε επιθέσεις από το ΔΣ του νεοιδρυθέντος Πανεπιστημίου Δ. Αττικής για το « πως λειτουργεί το τμήμα ΤΕΙ Μαιευτικής, όταν δεν υπάρχει Πανεπιστημιακό  Νοσοκομείο και ούτε ένας καθηγητής από το 2008». Απαντώντας  η κ. Περπερίδου είπε ότι ο Πρύτανης, προέβη σε πολλές δηλώσεις, για μετακίνηση του τμήματος, η, για το κλείσιμο του τμήματος, και διαθέτει πολύ υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, μικρό λειτουργικό κόστος, ενώ, οι απόφοιτοι του, έχουν αξιόλογη επαγγελματική αποκατάσταση. « Το τμήμα ΤΕΙ Μαιευτικής δεν πρόκειται να φύγει» κατέληξε η κ. Περπερίδου

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗΜαίρη Κεσκιλίδου

 

Το θέμα, με τις δηλώσεις του Στέργιου Γκανάτσιου, αναδείχθηκε μέσα από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του West Channel – Δείτε σχετικά εδώ

8 σχόλια

  • όταν η εκπαίδευση της χώρας δε βασίζεται σε κάποιον προγραμματισμό, αλλά στην εξυπηρέτηση της κομματική πελατείας και στην επίδειξη δύναμης των εκαστοτε κυβερνητικών βουλευτών, έχουμε αυτά τα αποτελέσματα

    καλά ξεμπερδέματα……..

  • Ο δημαρχος πιστευει οτι ο ρολος του ειναι μεχρι να πετυχει την ιδρυση του τμηματος. Οπως λοιπον παρεμβαινουν και δημιουργουν τμηματα με πολιτικα μεσα χωρις να το αποφασιζει το ΤΕΙ ας το λειτουργησουν τωρα με δαπανες του δημου. Τα ΤΕΙ αιμοραγουν οικονομικα απο τα παραρτηματα . Φτανει πια.

  • Πολυ καλα τα ειπε ο Γκανατσιος. Δικιο εχει. Αν η Ρουλα εχει να πληρωσει τις δαπανες του τμηματος ας το κρατησει. Χαρισμα της.

  • Ο Γκανάτσιος ειναι αυτός που οραματίστηκε , διεκδίκησε πήρε και λειτούργησε το τμήμα , στην Πτολεμαιδα , συνεχίζει να το στηρίζει , το να αναφέρει ομως τι συναντά στις συνοδούς πρυτάνεων , πιστεύω οτι ειναι ένας τρόπος να ενεργοποιηθούν όλοι για να ‘’οχυρωθεί’’ το τμήμα .

  • “διαθέτει πολύ υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, μικρό λειτουργικό κόστος, ενώ, οι απόφοιτοι του, έχουν αξιόλογη επαγγελματική αποκατάσταση.”
    εδώ γελάμε..

  • Η εξωστρέφεια του τμήματος θα το σώσει. Αγγλόφωνη σχολή και σύμφωνα συνεργασίας με τη γειτονική ΠΓΔΜ, Αλβανία ή όποια άλλη χώρα θέλει να συνεργαστεί. Έτσι θα έρθουν και φοιτητές και καθηγητές… Διυλίζετε τον κώνωπα κάθε φορά. Στην Αγγλία κάθε χωριό έχει πανεπιστήμιο και εδώ δεν τολμάμε να μοιράσουμε την πίτα της Κοζάνης. Τί να πουν τα Γρεβενά, η Καστοριά και η Φλώρινα; Σε μια μεταλιγνιτική περίοδο δεν θα έχουμε ευρώ ούτε για ζήτω, όλοι μας! Με τη λογική του κου. Γκανάτσιου πρέπει να κλείσει και της Κοζάνης και να μείνουν τρία Κεντρικά Πανεπιστήμια: Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη. Στην Κοζάνη οι περισσότεροι δεν φοιτούν από επιλογή, αλλά από τύχη ή ανάγκη. Αλλά ξέχασα αυτό δεν τον συμφέρει… Κύριοι που έχετε τα τυπικά προσόντα να λαμβάνετε αποφάσεις για την τύχη της τοπικής κοινωνίας, πρέπει να έχετε και τα ουσιαστικά, τουτέστιν, όχι αγγελιοφόροι κυβερνητικών ειδήσεων, αλλά διαμορφωτές κυβερνητικών αποφάσεων με επιχειρήματα και σχέδια. Αμ’ τι τα ‘χουμε τα Proficiency;!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.