O Σύλλογος Πολυτέκνων Εορδαίας για την παγκόσμια ημέρα γυναίκας

7 Μαρτίου 2018
23:11
Κανένα σχόλιο

Κάθε γυναικεία κατάκτηση ένα μικρό σκαλί προς την ισότητα και τη δημοκρατία. Παίρνουμε δύναμη από το παρελθόν, συνεχίζουμε στο παρόν και ονειρευόμαστε το μέλλον. Όπως πολύ σοφά είπε και ο Γάλλος ποιητής φιλέλληνας Αλφόνσος Λαμαρτίνος << Υπάρχει μια γυναίκα στην αρχή όλων των μεγάλων πραγμάτων >>.
Μαρί Κιουρί
Μητέρα Τερέζα
Ίντιρα Γκάντι
Όντρευ Χέμπορν
Μελίνα Μερκούρη , γυναίκες που ξεχώρισαν με την μοναδική τους προσωπικότητα και καθιέρωσαν στην νεότερη ιστορία.
Η γυναίκα καλύπτει όλο το φάσμα των συναισθημάτων από το πάθος για ζωή, μέχρι την αγνότητα προνόμιο της, να δίνει …ζωή. Είναι η αγάπη, η χαρά, η ευτυχία, η ομορφιά, η επιτυχία, η ελπίδα, η καλοσύνη.
Χρόνια πολλά σε εσένα που μ’ αγάπησες περισσότερο και από τη ζωή σου λέει η μάνα στο παιδί… Χρόνια πολλά σ’ όλες τις γυναίκες του κόσμου.
Χρόνια πολλά στην γυναίκα μάνα
Στις κόρες μας το μέλλον της κοινωνίας.
Χρόνια πολλά στην Ηρωίδα Πολύτεκνη Γυναίκα.

Μαρία Αντωνιάδου
Γραμματέας Συλλόγου Πολυτέκνων
Εορδαίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.