Γ. Ζεμπιλιάδου: “Θέατρο του παραλόγου ή μια ακόμα τρανταχτή απόδειξη της ανικανότητας τους; Eδώ και τέσσερα χρόνια, περίπου, αδυνατεί (;) να υλοποιήσει ένα νέο έργο στη λίμνη Καστοριάς”

8 Μαρτίου 2018
13:47

Η Περιφερειακή αρχή Δυτικής Μακεδονίας εδώ και τέσσερα χρόνια, περίπου, αδυνατεί (;) να υλοποιήσει ένα νέο έργο στη λίμνη Καστοριάς,

Τελευταίο παράδειγμα, το πάγιο και δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, που θα συμβάλει στην ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην περιοχή, θα επιτρέψει να αυξηθούν και να οργανωθούν καλύτερα μεγάλες διοργανώσεις που σχετίζονται με την κωπηλασία (Ευρωπαϊκά Βαλκανικά, Πανελλήνια Πρωταθλήματα), θα ικανοποιήσει το έντονο ενδιαφέρον από Εθνικές Ομάδες Κωπηλασίας άλλων χωρών προκειμένου αυτές να διεξάγουν την προετοιμασία τους στη λίμνη της Καστοριάς ενισχύοντας  έτσι τη γενικότερη οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

Πρόκειται για το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση τεσσάρων πλωτών προβλητών με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών του Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς καθώς και προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη συντήρηση της υπάρχουσας προβλήτας», με εξασφαλισμένους Εθνικούς πόρους και προϋπολογισμό 59.800,00 ευρώ (+ ΦΠΑ), που το πάνε και το φέρνουν κοντά τέσσερα χρόνια τώρα, πότε αποφασίζοντας να το υλοποιήσουν και πότε ακυρώνοντας το.

Η τακτική τους αυτή βέβαια, πάγια και, δυστυχώς, συνηθισμένη επί των ημερών του κ. Αδαμόπουλου στην Π.Ε. Καστοριάς (βλ. Τηλεμετρικούς, πολυμηχάνημα, πλωτές εξέδρες, ηλεκτρικά ποδήλατα), στερεί από την Καστοριά το δικαίωμα να ενδυναμώσει τον αθλητικό τουρισμό έτσι ώστε να αποτελέσει βασικό πυλώνα για την ανάπτυξή της,  κάτι που αποτελεί μια από τις επιταγές των καιρών, όχι μόνο για την Περιφέρειά μας αλλά και για τη Χώρα στο σύνολό της.

Αθλητικά γεγονότα στη λίμνη που εκτός του ότι θα αξιοποιήσουν τις υπάρχουσες εξαιρετικές υποδομές της περιοχής (ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις εστίασης κ.α.) θα την προβάλουν ως τουριστικό προορισμό (και μαζί μ’ αυτή ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία) και θα συμβάλουν στη γενικότερη προσπάθεια για την επιστροφή του τόπου μας στην ανάπτυξη.

Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ θέλοντας απαντήσεις γι’ αυτή την ολιγωρία και αστοχία της Περιφερειακής αρχής, κατέθεσε και τη σχετική επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο (πατήστε εδώ για να διαβάσετε  σχετικά))  

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ

5 σχόλια

  • Δλδ για να καταλάβω, τοποθετήθηκαν προβλήτες περιμετρικά της λίμνης Πολυφύτου για να ρημάζουν από την αχρηστία και στην λίμνη Καστοριάς που θα έπιανε τόπο η επένδυση δεν έχουν γίνει ως τώρα…..Μάλιστα, ωραίος σχεδιασμός από προτεραιότητες σκίζουν οι αρμόδιοι της περιφέρειας.

  • Ανικανότητα ή τίποτε άλλο; Κυρία Ζεμπιλιάδου εσείς πολύ καλά κάνετε και ρωτάτε απάντηση δε βλέπω να παίρνετε. Θα βγουν και τα παπαγαλάκια και θα αρχίσουν τι θέλει και ρωτάει συνέχεια , γιατί ταλαιπωρεί τον Θόδωρο τον καημένο, και μας κούρασε και μας ζάλισε ά και είναι και πασοκ ! Εν τω μεταξύ εμείς εργα δεν βλέπουμε μονο ανεργία και φτώχεια

  • Για γελια ο αδαμοπουλος.Κριμα γιατι πιστεψαμε τα παχια λογια τους και δυστυχως τους εκλεξαμε,ειναι ασχετοι.

  • ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΥ ΤΟ 2014.

  • Πάντα ουσιαστική η κυρία Ζεμπιλιάδου! Δυχτυχώς έχουμε μια ανίκανη Περιφερειακή αρχή που δεν μπορεί ούτε καν να προγραμματίσει σωστά και να δώσεις προτεραιότητες. Τι να περιμένει κανείς από δαύτους; Οι εκλογές είναι κοντά, δεν υπάρχει θέση ξανά γι αυτούς, αυτό πρέπει να καταλάβει ο πολίτης της Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.