Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου για μία καλή δημιουργική χρονιά για όλο τον κόσμο και ειδικά για τους εργαζόμενους και το Δ.Σ της ΔΕΥΑΕ της οποίας διετέλεσα Πρόεδρος για την περίοδο 2013-2014.

Στη συνέχεια θα ήθελα να συγχαρώ τους εργαζόμενους που η τύχη τους έστειλε τον καταλληλότερο Πρόεδρο σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σωματείου τους.

Επειδή όμως δεν διευκρίνισαν ανάμεσα από ποιους κρίθηκε καταλληλότερος και μπορεί η σύγκριση να αφορά το πρόσωπο μου,απλά θα ήθελα να θυμίσω ότι:

Τα χρέη της υπερχρεωμένης ΔΕΥΑΕ δημιουργήθηκαν πριν από 20 χρόνια περίπου όταν εισπράχθηκαν μεγάλα δάνεια για τα έργα υποδομής, τα οποία επί των ημερών μου ρυθμίστηκαν προκειμένου η ΔΕΥΑΕ να έχει φορολογική ενημερότητα για να μπορεί να εισπράξει χρήματα από το ΕΣΠΑ στο οποίο εντάχθηκε για πρώτη φορά, για την κατασκευή 7 δικτύων ύδρευσης τα οποία υλοποιήθηκαν σε 7 κοινότητες του Δήμου Εορδαίας προϋπολογισμού 7εκ. ευρώ. Επιπρόσθετα επικαιροποιήσαμε τις μελέτες της Περιφέρειας για την Διαχείριση των Λυμάτων του Δήμου Εορδαίας έργα ύψους 20 εκ. ευρώ τα οποία εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ μεταφέρθηκαν σαν έργα γέφυρα στο ΣΕΣ και περιμένουμε να υλοποιηθούν..

Με ειλικρινή διάθεση περιμένουμε να δούμε και σήμερα να γίνουν αντίστοιχα έργα και ακόμη περισσότερα…

Ο Δημοτικός Σύμβουλος
ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ