“Σπάρτακος”: Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία του Σπάρτακου – Συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους

9 Μαρτίου 2018
10:02

Να ανεβάζεις, ακόμα πιο ψηλά, των πήχη σπουδαίων δημοκρατικών και βαρυσήμαντων διαδικασιών όπως είναι οι εκλογές. Αξία ανεκτίμητη.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες στις χιλιάδες των εργαζόμενων που με ήθος, συνέπεια και πολιτισμό προσήλθαν στις κάλπες προκειμένου να εκλέξουν τα συλλογικά τους όργανα.

Διατηρώντας την ήρεμη προεκλογική ατμόσφαιρα, οι εργαζόμενοι επί 3 ημέρες προσήλθαν στις 19 κάλπες που στήθηκαν -ανά τη χώρα- προκειμένου να «καταθέσουν» την επιλογή τους ανάμεσα από 4 ψηφοδέλτια, έτσι ώστε να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στην Κεντρική Διοίκηση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, την Κεντρική Εξελεγκτική Επιτροπή, την Ομοσπονδία και τα Εργατικά Κέντρα.

Με την διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και απρόσκοπτα, την σκυτάλη λαμβάνουν πλέον οι κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές και οι κατά τόπους δικαστικοί αντιπρόσωποι που θα αναδείξουν τις έδρες των παρατάξεων, ενώ η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕΠ) θα καταμετρήσει τους σταυρούς των υποψηφίων ώστε να εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα.

5 σχόλια

  • Εντάξει. Οι εργαζόμενοι ψήφισαν πάλι αυτούς που πριν τις εκλογές πουλημένους για την καρέκλα τους ανέβαζαν, προδότες τους κατέβαζαν… και άλλα τέτοια εξίσου ωραία, το ίδιο όπως και στις προηγούμενες εκλογές… Τώρα που τελείωσαν οι εκλογές μπορούν να συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι. Πως χαρακτηρίζεται αυτό;

  • Όλοι αυτοί και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, στα δύσκολα σκούζουν πως νοιάζονται για την επιχείρηση, πως αγωνίζονται να μην ξεπουληθεί, πως η σωτηρία της είναι υπόθεση όλων μας -και όντως είναι- και μας καλούν σε συμπαράσταση,. Όταν καλούνται στην πράξη στις εκλογές των συνδικάτων να στηρίξουν όλα όσα λένε όταν σφίγγουν τα γάλατα, τότε αποκαλύπτονται πως είναι και ψεύτες και υποκριτές. Ψηφίζουν και πάλι τις ίδιες παρατάξεις, τα ίδια ψηφοδέλτια, τα ίδια πρόσωπα -άντε και με κάποια νέα- που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι όλο το προηγούμενο διάστημα τους θεωρούσαν υπεύθυνους, αυτούς που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ψηφίζουν και εκλέγουν πάλι και πάλι… Έχουν κι άλλες επιλογές να ψηφίσουν γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι, πλην όμως… Και μη μας πουν πως όσοι δεν συμμετέχουν στα συνδικάτα και δεν ψηφίζουν στις εκλογές πως δεν έχουν ευθύνη γιατί η ανοχή και η αποχή το ίδιο αποτέλεσμα έχει…

    Δεν είναι μόνο άξιοι της τύχης τους, είναι κάτι χειρότερο. Στηρίζουν – ενισχύουν με επιχειρήματα τον κοινωνικό κανιβαλισμό…, ξεφτιλίζουν τις έννοιες της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης. Οίκτος, αυτό είναι που τους αξίζει.

  • ΔΡΑΣΕ έχει την λεξη ανεξαρτητη και ανηκει στο ΠΑΣΟΚ
    ΑΡΚΕ έχει την λεξη αυτονομη και ανηκει στο ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΟΙΡΙΞΕ έχει την λεξη ανεξαρτητη και ανηκει στΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΡΝΑΝΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.