Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -54- κιλών και -380- γραμμαρίων, σε περιοχή της Καστοριάς – Eίχε αποδράσει την 04-05-2017 από το Κατάστημα Κράτησης Πατρών παραβιάζοντας τακτική άδεια (Φωτογραφίες)

10 Μαρτίου 2018
11:43
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθη σήμερα (10-03-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, 47χρονος υπήκοος Αλβανίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και αντίσταση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, προχώρησαν στην σύλληψη του 47χρονου.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς σταθμεύθηκε για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με συνοδηγό 43χρονο υπήκοο Αλβανίας και οδηγό τον 47χρονο, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο, εκκίνησε απότομα το όχημα και στην προσπάθειά του να διαφύγει προσέκρουσε σε δυο υπηρεσιακά οχήματα που βρίσκονταν σε στάση, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημίες στα οχήματα. Άμεσα ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς, ακινητοποιήθηκε σε μικρή απόσταση ανωτέρω όχημα και συνελήφθη ο 47χρονος-οδηγός, ενώ ο 43χρονος-συνοδηγός διέφυγε εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι και το δύσβατο της περιοχής.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός του οχήματος τρείς (3) ταξιδιωτικοί σάκοι οι οποίοι περιείχαν έξι (6) πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους πενήντα τεσσάρων (54) κιλών και τριακοσίων ογδόντα (380) γραμμαρίων, ενώ από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι ο 47χρονος απέδρασε την 04-05-2017 από το Κατάστημα Κράτησης Πατρών και έκτοτε αναζητούνταν, καθότι παραβίασε τακτική άδεια.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • πενήντα τέσσερα (54) κιλά και τριακόσια ογδόντα (380) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα,

  • χρηματικά ποσά ογδόντα (80) ευρώ και είκοσι ένα χιλιάδων (21.000) λεκ Αλβανίας,

  • ένα (1) κινητό τηλέφωνο και

  • μία (1) κάρτα SIM.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 43χρονου-συνεργού συνεχίζονται, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.