kozan.gr: Μεγάλο ενδιαφέρον των Λογιστών- Φοροτεχνικών της περιοχής, για το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώθηκε, σήμερα Σάββατο, στην Κοζάνη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

10 Μαρτίου 2018
12:23

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των Λογιστών- Φοροτεχνικών, στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε στην Κοζάνη στο αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σήμερα Σάββατο 10 Μαρτίου το 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Όπως σημείωσε μιλώντας στο Kozan.gr ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρακάσης: «Πρόκειται για ένα σεμινάριο με αναφορές για το νέο έντυπο Ε3, ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στο λογιστικό γραφείο, αλλά και τι πρέπει να προσέξουμε σε ό,τι αφορά τον φορολογικό έλεγχο των επιχειρήσεων. Εν όψει και της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Πιστεύουμε το επόμενο διάστημα θα ανοίξει η πλατφόρμα, ώστε να γίνει ομαλά η υποβολή των δηλώσεων». Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Γιώργος Χριστόπουλος – Φοροτεχνικός, πιστοποιημένος εισηγητής φορολογικών σεμιναρίων Συγγραφέας, μέλος της ΣτΑ του ΟΕΕ, πρώην καθηγητής ΤΕΙ.

Θ . Τεγος

 

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.