Συνελήφθησαν ακόμη -3- αλλοδαποί για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -155- κιλών και -855- γραμμαρίων, σε περιοχή της Καστοριάς (Φωτογραφίες)

10 Μαρτίου 2018
14:12
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθησαν σήμερα (10-03-2018) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25, 30 και 34 ετών, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα το πρωί προαναφερόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν και στάθμευσαν για έλεγχο δυο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, το πρώτο με οδηγό τον 34χρονο, συνοδηγό τον 30χρονο και το δεύτερο με οδηγό τον 25χρονο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου προέκυψε ότι, οι ανωτέρω κατείχαν και μετέφεραν από κοινού με το δεύτερο όχημα -6- ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν -149- πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -155- κιλών και -855- γραμμαρίων, ενώ το πρώτο όχημα λειτουργούσε ως συντονιστής-προπομπός και ενημέρωνε τον 25χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων, συντονίζοντας και διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
εκατόν πενήντα πέντε (155) κιλά και οκτακόσια πενήντα πέντε (855) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
δυο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
χρηματικό ποσό δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ,
τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και
επτά (7) κάρτες SIM.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.