Το τραγικό γεγονός και τα θύματα του Ολοκαυτώματος τίμησαν σήμερα, Κυριακή 11/3, στη μαρτυρική πόλη των Σερβίων (Φωτογραφίες & Βίντεο)

11 Μαρτίου 2018
15:12
Κανένα σχόλιο

Το τραγικό γεγονός και τα θύματα του Ολοκαυτώματος τίμησαν σήμερα στη Μαρτυρική πόλη των Σερβίων. Τα γεγονότα της 6ης Μαρτίου 1943 έχουν σημαδέψει τα Σέρβια καθώς δεκάδες ήταν τα θύματα και ολοσχερής η καταστροφή της πόλης από τα φασιστικά στρατεύματα κατοχής. Στο χρονικό εκείνων των ημερών καθώς και στις συνέπειες που είχε για τα Σέρβια το γεγονός του Ολοκαυτώματος αναφέρθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε στην Κεντριοκή Πλατεία ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού η κα. Χρυσάνθη Καραγιαννίδου Πρόεδρος του Μ.Ο. Σερβίων «Τα Κάστρα» ενώ στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής να κατασκευαστεί μνημείο Ολοκαυτώματος αναφέρθηκε ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.