Η Κοζάνη θα συμμετάσχει φέτος στο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία, με εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου

11 Μαρτίου 2018
17:48
Κανένα σχόλιο
Στις 17 Μαρτίου 2018, στις 11:00, γαλλόφωνοι της Ελλάδας, μετά την επιτυχία των προηγούμενων ετών, διοργανώνουν εκδηλώσεις ανάγνωσης έργων γαλλόφωνων συγγραφέων, «Μαραθώνιους ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία» σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας. Σκοπός να σχηματιστεί και πάλι μια «αλυσίδα» μαραθωνίων ανάγνωσης, η οποία θα καλύψει, στο μέτρο του δυνατού, το σύνολο της επικράτειας.
Η Κοζάνη θα συμμετάσχει φέτος στο Μαραθώνιο Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία, με εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 9ου και του  12ου Δ.Σ, Κοζάνης. Μικροί και μεγάλοι θα διαβάσουν λογοτεχνία και ποίηση, με στόχο να τιμήσουν τη γαλλική γλώσσα ως φορέα πολιτισμών και αξιών  και να καλλιεργήσουν τη φιλαναγνωσία.
Σας προσκαλούμε  όλους σ΄αυτό το πολιτιστικό ταξίδι .
                                                       Η οργανωτική επιτροπή
των καθηγητών/τριων της Γαλλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του Νομού Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.