Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων σκύλων από την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος στο Δήμο Βοΐου

12 Μαρτίου 2018
13:05
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Βοΐου εξασφάλισε από την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων σκύλων για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεξέλεγκτης αναπαραγωγής τους. 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου στο χώρο του κτηνιατρείου στη Σιάτιστα.

Με την πολύτιμη βοήθεια του φιλοζωικού συλλόγου Σιάτιστας «Η ευθύνη» και υπαλλήλων του Δήμου, έχει ήδη ξεκινήσει η περισυλλογή αδέσποτων σκύλων και η μεταφορά τους σε κατάλληλο χώρο ώστε να γίνει η προετοιμασία τους για τη στείρωση. Μετά την ιατρική μέριμνα τα ζώα θα επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Καλούμε τους δημότες να ενημερώσουν το Δήμο για την ύπαρξη αδέσποτων σκύλων μέχρι και την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στο τηλέφωνο 2465350102 και σε μέλη του φιλοζωικού συλλόγου Σιάτιστας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.